Már itt elkezdődött a sátánizmus és a baloldal dicsőítése?
"sátánisták jele mindenhol "
Mármint a képzeletedben, mert én egyetlen pentagrammát sem látok.
"Már sokkal régebben. Én már az 1200-as évek óta dolgozom a sátánista kommunizmus bevezetésén."
Már akkor is rettenetes összecsapások zajlottak Szent Fidesz ás a sátánista komenisták között? :O
"Természetesen azt a dobost mutatják aki kommunista pólóban van, hogy ezzel is népszerűsítsék az ideológiát és a sátánizmust."
Kérdező, tökéletesen megértelek. Belenéztem a videóba és borzalmas dolgokat találtam:
- 0:05-nél a kivetítőkön fekete arcú embert mutatnak, nyilván azzal a céllal, hogy kedvet csináljanak a négerré váláshoz. Lehetőleg kommunista négerré, ezért van az, hogy a dobfelszerelések (az afrikaiak tamtam zenéjére célozva) fele fekete, a másik meg vörös.
- a dobosok mindeközben színes pólókban vannak, hogy a sokszínűséget (magyarul a b*zikat) reklámozzák.
- az énekes lány szégyentelen módon fiúruhában van a transzszexualitás propagálása miatt.
- ha jobban megfigyeled, hogyan játszanak a gitárosok a hangszereiken, felfedezheted a bal kezükkel végzett folyamatos önkielégítés-imitációt, ami a fiatalok megrontására tett kísérletüket jelenti.
- az énekes csaj pólóján egy lányalak van, ami azt jelenti, hogy mindenki szabadon megválaszthatja a nemét, bárminek is született.
- a karjain lévő fekete szíjak a zsidó vallásban használt imaszíjakat gúnyolják (vagy népszerűsítik, ezt sajnos nem tudtam eldönteni).
- a nyakában halálfejes medál van, amely emlékeztet az SS-katonák egyenruháján lévőkre. Ezzel egybevág, hogy 0:47-nél a fekete-vörös háttérben felsejlenek a náci birodalom hivatalos színei is.
- a mikrofont is úgy tartja a szájához, mintha orális aktust végezne, tehát a korlátok nélküli liberális szexualitást reklámozza.
Most tartok a klip felénél, de már kedvem lenne máglyán égetni őket. Én azt mondom, kérdező, ne add fel a harcot, a klip második felét rád hagyom, találd meg benne a zsidó világuralom, az Afrikából ránk szabaduló ötvenmilliárd kannibál és a bébifókák rituális lemészárlása közötti kapcsolat jelképeit.
De nekem az is jó, ha lenyugszol és rendesen szeded a gyógyszereidet, hogy ne láss mindenhol ellenséges propagandát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!