Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A muszlimokkal valójában mi a...

A muszlimokkal valójában mi a baj?

Figyelt kérdés

2018. aug. 19. 08:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
54%

"A kérdező kommentje:

Nem bizony, mert én eredetiben olvasom, mint ahogy a Koránt is. Mózes negyedik könyve "Bemidbár", magyarul "A pusztában". Igaz, hogy abban van népszámlálás is, de a te forditásod ezek szerint hibás."

Mózes negyedik könyve a protestáns kánonban, a katolikusok Számok könyvének (Numeri), míg a zsidó kánonban Bemidbar, a „pusztában” a neve, a könyv kezdőszaváról nevezték el.

[wiki]

MÓZES NEGYEDIK KÖNYVE

31. fejezet

Izráel bosszút áll Midjánon

[link]

Mózes: Hát ti életben hagytátok az egész asszonynépet?!

16 Hiszen ők csábították hűtlenségre az Úr ellen Izráel fiait Bálám tanácsa szerint Peór kedvéért! Ezért érte csapás az Úr közösségét. 4Móz 25,1-9.18 ; 2Pt 2,15 ; Jel 2,14

17 Most azért öljetek meg minden fiúgyermeket, és öljetek meg minden nőt is, akinek már volt dolga férfival úgy, hogy vele hált.

18 De hagyjatok életben magatoknak minden leánygyermeket, aki még nem ismeri a férfival való hálást. Bír 21,10-12

19 Ti pedig maradjatok a táboron kívül hét napig. Mindaz, aki megölt valakit, vagy megérintett egy elesettet, tisztítsa meg magát a harmadik napon és a hetedik napon: ti is, meg a foglyaitok is.

2018. szept. 5. 08:39
 32/39 anonim ***** válasza:

"Nagyon jó trükk de csak egy dezorientált számára, nem az értelmiség részére!"

Meghajlok hatalmas ÉRTELMISÉGED előtt. Ettől függetlenül nevetségesnek tartom az idézet-gyűjtögetést. De ha értelmiségednek ez fontos, akkor ime néhány Korán idézet, le sem forditom. Értelmiséged biztosan anyanyelvi szinten beszéli az angolt (is).

[link]

Persze azért az értelmiségnek kijáró tisztelet megköveteli, hogy viszont-idézzek kissé magyarul is:

„Szeresd felebarátodat, mint önmagadat”

2018. szept. 5. 09:10
 33/39 anonim ***** válasza:

A 32-eshez

Nem látok sok értelmet abban ,amit írtál!

De ezzel kicsit melléfogtál, mert egyrészt én abstractíve gondoltam másrészt pedig nem vagyok keresztény,

de ha már itt tartunk akkor az idézetedre hívatkozva leszűrhetnéd a konzekveciát és nem fitogtatnád inkopetenciádat!

2018. szept. 5. 12:37
 34/39 A kérdező kommentje:

A 12:37-es válaszoló a 09:10-re akart reagálni?

Mert ha igen, akkor 12:37-es nem csak angol szöveget nem képes értelmezni, hanem magyar beszédet sem!

2018. szept. 7. 06:31
 35/39 anonim ***** válasza:
76%

Hallgassatok pár muszlim srácot:

https://www.youtube.com/watch?v=b_XvmuRUlBU

Németországban élő muszlim srácok ketten, plusz két német zenész srác. Idén láttam itt őket a szigeten.

Ők is muszlimok, ők is közelkeletiek. Amikor szidjátok a muszlimokat, őket is szidjátok. pedig...... hát, nézzétek meg. Amúgy baromi jó zenészek.

Kicsit nézzetek körül, nemcsak fegyverrel a kezükben rohangálnak ;)

2018. szept. 7. 12:13
 36/39 anonim ***** válasza:

"Hallgassatok pár muszlim srácot:"

Igen tökéletesen látszik!

Már itt is ki akarnak csinalni ezzel a xar zenevel!

2018. szept. 7. 12:53
 37/39 anonim ***** válasza:

"Amúgy baromi jó zenészek."

Nekem semmi bajom a muszlimokkal. De amit a videóban leadnak, az az 1950-60-as évek amerikai zenéje.

2018. szept. 7. 13:29
 38/39 anonim ***** válasza:
60%
Tök mindegy, milyen stílus. Amúgy ha ránézel a többi munkájukra, alapvetően világzene amit játszanak, sokféle stílusjeggyel. Nem is ez a lényeg. Muszlim emberek, itt élnek európában mióta letelepedtek, elvégeztek egy zeneakadémiát és szeretetet terjesztenek a színpadokon Európaszerte, nagy sikerrel és hitelesen (elsőkézből tudom). Annyit akartam csak példázni, hogy egy muszlim nem feltétlenül ellenség azért, mert más kultúra, más vallás. Igenis tudnak sokan alkalmazkodni, beilleszkedni (a környezetemben is csak ilyeneket ismerek, nem egyet és nem kettőt ismerek).
2018. szept. 8. 09:07
 39/39 A kérdező kommentje:

Valaki már mondta itt

nem a beilleszkedni hajlandó muszlimokkal van a baj. És a beilleszkedni akarók a többség.

Baj a gyilkolni vágyó, gyűlölködő kisebbséggel van, akik kisebbségük ellenére is több millióan vannak.

2018. szept. 8. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!