a vilagon ketfele muzulman letezik,ezt jegyezd meg,
1) akinek van toke most is gyilkolni a vallas miatt,lsd Parizs
2) aki csak akkor fog,mikor eljon a jihad ideje.
;)
"Olvasd el a Koránt és rájössz. Saját magukat tartják az egyetlen életképes civilizációnak, a nem muszlimokat pedig rabszolgának tekintik. Erőszakosak, végtelenül ostobák, primitívek, lenézik a nőket és a 21. századi európába akarják importálni a sötét középkort."
Nem kéne hazudozni aljas módon és aláásni a liberalizmust te náci. A muszlimok tisztelik az Európaiakat, inkább ti vagytok azok akik nem tisztelitek őket. Én ismerek egy csomó muszlimot és hát náluk jámborabb ártatlanabb embereket soha nem láttam még. A nőket meg inkább ti nézitek le, mióta emelkedik a náci pártok népszerűsége Európában azzal együtt nőtt a nemi erőszak arány is, mert a kis péniszű irigy nácik nem tudják elfogadni hogy egyre több fehér nő választ magának felvilágosult feketéket és muszlimokat, szóval:
"A 12-es nem liberális, hanem MUSZLIM!"
Liberális vagyok és ateista nem muszlim szóval benézted.
@19
nemlehet hogy te vagy a hulye? esetleg,nemtudom ugy feltudod e fogni,hogy nem kell semmilyen part affinitas,ahhoz hogy ellenezze valaki a bevandorlast.
mi az hogy gyuloletkeltes? ha egy imam a kafir/kufar lemaszarlasara buzdit az micsoda!?
te agyhalott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!