Szerbia várhatóan mikor előzi meg Magyarországot?
Valahol azt olvastam, hogy a szerb tanárok többet keresnek a magyarországi tanároknál. Néhány éve ez még nem volt így.
A szerb fizetések gyorsan nőnek, gyorsabban, mint a magyaroké.
Meg Belgrádban hatalmas építkezések vannak, gyakorlatilag egy újabb városnegyedet húznak fel, mely tele lesz felhőkarcolókkal.
Én azt gondolom, hogy legkésőbb 2022-ig elérik Magyarország szintjét. Ti mit gondoltok erről?
Jah Szerbia annyira "fejlődik" és annyira "erős" hogy ezért nyalják a magyarok seggét.
A szerbek nem csak gazdaságilag de katonailag is erőteljesen visszaestek, jelenleg a Honvédségnek nagyobb légiereje van, és legalább annyira segget nyalnak a Kárpát-medence központjának ( Magyarország-nak) mint hagyományosan ahogy a Horvátok szokták ezt csinálni.
Megállj, megállj, qtya Sezrbia!
- fújták régen, jó régen (1914 előtt) a háborús dalt, és Szerbia tényleg megállt, már ami a fejlődést illeti.
Onnan is, aki teheti már elment nyugatra, vagy most szedelőzködik. Horvátország helyzete jobbnak mondható, mert ők az EU-belül vannak, de Titó szelleme ott is kísért még mindig. (Sőt, néha még Jellasicsé is, szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!