Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csalódottak a románok és a...

Csalódottak a románok és a szlovákok is, hogy nem náluk épül BMW-gyár?

Figyelt kérdés
[link]

2018. aug. 5. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk megkérsz, hogy adjam el a telefonod.

Mit sírsz egy óra alatt eladtam a fél éves iPhone-odat. Itt a vételár 500 forint. Te semminek nem tudsz örülni ?

2018. aug. 5. 23:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Pont nem érdekel ha azok is.
2018. aug. 5. 23:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Csóró gyarmatok egymással verekedve küzdenek az állítólag hanyatló nyugat gyáracskáiért. Hátha átültethetik a fogatlan kocsmatöltelékeiket egy futószalag mellé. Kabaré.
2018. aug. 5. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de azért ha az autóipar "betegeskedni kezd", nagyot szívunk: [link]
2018. aug. 6. 00:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem, én azért sírok mert mi nem tudtunk még összehozni ehhez hasonlót.

S azt gondolom hogy nem akar az egész ország autókat, s annak alkatrészeit összeszerelni. Pláne a magyar ember aki többre képes és hivatott mint ez.

2018. aug. 8. 01:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek a gyárak azért vannak itt, mert jól járnak, kapnak minden féle kedvezményt, hogy relatív kevés embert foglalkoztassanak. De viszont elég sokba van az államnak. Kiszámolták, hogy egy ilyen multi cégnél dolgozó az államnak kb 2.5-3 millió forintjába kerül. A románok inkább azért bánkódnak, hogy nekik nem futja ekkora beruházások megvásárlására, és nincs olyan kapcsolatuk a nyugati és egyéb multi cégekkel.
2018. aug. 8. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!