Románia hogyan lett a térség legdinamikusabban fejlődő országa? Remek gazdasági teljesítményt produkálnak, a korrupt politikusokat börtönnel jutalmazzák sok esetben.
Mert a románok felsőbbrendűbbek és nem olyan buta semmihez se értőek mint a magyarok. Meg kell barátkoznunk a gondolattal hogy Románia 10 év múlva Norvégia meg ezeknek a szintjén lesz, mi meg kb Szomália szintjén.
egy liberális
"a korrupt politikusokat börtönnel jutalmazzák"
Talán pont ezért.
Másrészről a románok sokkal tökösebbek mint a magyarok, jobban kiállnak magukért.
"Másrészről a románok sokkal tökösebbek mint a magyarok, jobban kiállnak magukért."
Igen mert ők a római dákok leszármazottai ezért okosabbak, ügyesebbek a magyaroknál akik hajléktalan mongoloidok voltak és csak a rabláshoz értettek mint pl most amikor rabolják ki Brüsszelt. Én külföldön le is tagadom a magyarságom, a liberális értékrendembe ez nem fér bele.
#napiromanszidas inkább.
Nembaj én örülök neki, hogy észreveszik sokan, hogy a 20 éve még gazdaságilag Magyarország mellett labdába nem rugó Románia úgy húz el mellettünk, hogy lassan az öreg székelybácsi nem a magyar túristákat kínálgatja pálinkával, hanem, a magyar vendégmunkásokat.
Hogyan lett ez? Többek között ott van a válasz a kérdésbe: a korrupt politikusokat börtönnel jutalmazzák.
De legalábbis nem választják őket vissza 2/3-al.
Na de mielőtt megint román leszek én is szidom egy kicsit őket: Biztos, hogy nincs annyi szép új stadionjuk, mint nekünk magyaroknak!
Már megint egy hazugság és provokatív kérdés az első kommentel egyetembe.
A valóság az, hogy a románok az alacsonyabbrendűek és Európa cigányai = a románok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!