A Karib-térség országai közül melyek azok, ahol viszonylag magasabb az életszínvonal, de legalább olyan, mint nálunk?
Körülbelül.
Ezenfelül még azok a szigetek is jók, amik az egyesült Királysághoz, Franciaországhoz és az USA-hoz tartoznak.
Kb. a Kis-Antillák.
Csak a Kis-Antilákhoz "értek":
Martinique (bár ez Franciaország része),
Saint Lucia,
Barbados,
Antigua és Barbuda,
Trinidad és Tobago Tobado része,
Dominikai Közösség (NEM Dominikai Köztársaság!).
Ezeken a helyeken belül is persze vannak gazdagabb meg szegényebb környékek. De egy "gettó" szerintem még mindig nem annyira veszélyes mint mondjuk Magyarországon némelyik vidéki városi gettó...
A gazdag negyedek viszont még Budapest II. és XII. kerületéhez képest is gazdagok.
Megélni sem drága, mivel ami nem import kaja az nagyon olcsó, és fűteni sem szükséges.
Viszont vakon, próba-szerencse alapon nem érdemes kimenni, mert akkor tényleg éhen- vagy szomjanhalsz...
Az anti-feherek szerint HAITI!
Ott baratom, majdnem mindenki fekete. A kevert, feherebbek uralkodnak a tobbieken. Kitort a jolet es a modern jovo. (Europa is ugy fog kinezni.)
"Az anti-feherek szerint HAITI!
Ott baratom, majdnem mindenki fekete. A kevert, feherebbek uralkodnak a tobbieken. Kitort a jolet es a modern jovo. (Europa is ugy fog kinezni.)"
Ja igen, elfelejtettem, hogy nem ilyen trágyadombra gondoltam, mint Haiti, ami csak fekákkal van tele, hanem valami kulturáltabb helyre. Fehérek lakta többségű helyen érezném magam legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!