Észak-koreai rajzfilm. Mit szóltok hozzá?
"Hogy lehet, hogy Észak- Korea kint van a VB-n?"
Már egy régebbi VB-n is kint voltak. Egyszerűen a Bölcs Vezérük, Kim, kitalálta, hogy menniük kell, és akkor nincs mese, mentek.
Kicsit animés, eléggé hasonlít a japán rajzfilmekre :D
Az pedig, h háborúról szól....háát elnézve a többi, japán, amerikai stb. rajzfilmet manapság, ott is nagyrészt gyilkolás, meg ilyen-olyan jövőbeli űrháborúk folynak, és folyik a vér rendesen....múltkor egyszer hétvégén délelőtt, amikor mindenhol ilyen "gyerek"műsorok mennek, belenéztem egy-kettőbe, és nagyon meglepődtem, h mennyire kegyetlen, brutális jelenetek vannak benne, és mindezt gyerekeknek szánják :O Most 25 éves vagyok, de úgymond az én időmben nem voltak ilyesfajta gyerekműsorok, eléggé meglepődtem a mai viszonyokon....
"Afganisztán és Irán után ők jönnek! :)"
Ezeket az államokat inkább ne keverd ide! Észak-korea egy sz.r, de Irán nem!
A drága usád végre eltűnhetne a földről! mocskos jenki parasztok
"Hogy lehet, hogy Észak- Korea kint van a VB-n?"
Már egy régebbi VB-n is kint voltak. Egyszerűen a Bölcs Vezérük, Kim, kitalálta, hogy menniük kell, és akkor nincs mese, mentek.
Vagy inkább csak simán kijutottak a selejtezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!