Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Észak-koreai rajzfilm. Mit...

Észak-koreai rajzfilm. Mit szóltok hozzá?

2010. jún. 18. 18:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Hogy lehet, hogy Észak- Korea kint van a VB-n?"

Már egy régebbi VB-n is kint voltak. Egyszerűen a Bölcs Vezérük, Kim, kitalálta, hogy menniük kell, és akkor nincs mese, mentek.

2010. jún. 18. 23:49
 12/24 anonim ***** válasza:
Hehe
2010. jún. 19. 00:08
 13/24 anonim ***** válasza:
45%
Észak-Kóreában legalább fegyelem van. És ez meglátszik a focijukon is. Néhány gyik.hu-s embert ki kéne küldeni oda mondjuk egy évre.
2010. jún. 19. 01:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit animés, eléggé hasonlít a japán rajzfilmekre :D

Az pedig, h háborúról szól....háát elnézve a többi, japán, amerikai stb. rajzfilmet manapság, ott is nagyrészt gyilkolás, meg ilyen-olyan jövőbeli űrháborúk folynak, és folyik a vér rendesen....múltkor egyszer hétvégén délelőtt, amikor mindenhol ilyen "gyerek"műsorok mennek, belenéztem egy-kettőbe, és nagyon meglepődtem, h mennyire kegyetlen, brutális jelenetek vannak benne, és mindezt gyerekeknek szánják :O Most 25 éves vagyok, de úgymond az én időmben nem voltak ilyesfajta gyerekműsorok, eléggé meglepődtem a mai viszonyokon....

2010. jún. 19. 01:57
 15/24 anonim ***** válasza:
nem az a baj hogy háborúról szól, végülis ha belegondoltok a fiúgyerekeknek mindig is ilyen meséket adtak le vagy meséltek el, ilyen téren az egri csillagok is ugyanez a kategória, vagy a középkorban amikor Mátyás hadjáratairól meséltek a kisgyerekeknek....a baj ezekkel a modern rajzfilmekkel lényegében az, hogy indokolatlanul véres, mert be lehetne ezeket a témákat máshogy is, na meg az, hogy irreális dolgok vannak benne
2010. jún. 19. 13:08
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
Észak-Korea nevetséges, nagyon sajnálom a szerencsétlen lakóit. Hihetetlen, hogy a 21. században ez a fajta totális, mindre kiterjedő diktatúra még létezhet. Szerencsére már nem sokáig, Afganisztán és Irán után ők jönnek! :)
2010. jún. 19. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:
70%

"Afganisztán és Irán után ők jönnek! :)"

Ezeket az államokat inkább ne keverd ide! Észak-korea egy sz.r, de Irán nem!

A drága usád végre eltűnhetne a földről! mocskos jenki parasztok

2010. jún. 19. 14:00
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

"Hogy lehet, hogy Észak- Korea kint van a VB-n?"

Már egy régebbi VB-n is kint voltak. Egyszerűen a Bölcs Vezérük, Kim, kitalálta, hogy menniük kell, és akkor nincs mese, mentek.

Vagy inkább csak simán kijutottak a selejtezőn.

2010. jún. 21. 11:20
 19/24 anonim ***** válasza:
ha nem lennének azok a mocskos jenki parasztok, akkor vagy németül vagy oroszul beszélnénk.
2010. jún. 22. 12:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért? A jenkik küldték el innen a szovjeteket 20 évvel ezelőtt? Vagy inkább az volt, hogy '56-ban szartak a fejünkre?
2010. jún. 23. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!