Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek Uj Péter -...

Mi a véleményetek Uj Péter - 444 főszerkesztő - beismerő vallomásáról?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben a cikkben Uj Péter elismeri, hogy közvetlenül nem Soros Györgytől - ahogy a Fidesz mondta - hanem Soros György alapítványaitól kapják a pénzt a cikkek írására, újságíró díjak osztására és az újságírók fizetésére. Miért nevezik magukat akkor függetlennek?

2018. júl. 14. 16:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#9 Alaptalan prekoncepcióid és személyeskedésed bizonyítja, hogy érzékeny pontra tapintottam :)
2018. júl. 14. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:
29%

"A feleségem dolgozik egy szellemi fogyatékos gyerekekkel foglalkozó alapítványnál. Őket is támogatja Soros az egyik alapítványán keresztül. Ettől mi közük van Soroshoz? Semmi. Jön egy számláról egy összeg és ennyi."

Azért fogyatékosokkal foglalkozni, és politikai agitációt folytatni több százmillió forintból kicsit más dolog nem?

Nyilvánvaló, hogy politikai célokat csak úgy támogatja az ember, ha egyetért velük.

Soros fogyatékos gyerekeket támogat? köszönjük neki, ez a filantrópia

Soros politikai projekteket finanszíroz? Hát had legyen már JOGOM nem egyetérteni vele :)

Olyan szervezeteket támogatni, amik nélkülözve mindenféle gazdasági-társadalmi realitást együttműködnek a csempészekkel, és információkkal látják el a migránsokat, hogy hogyan lehet Helsinkiben kikötni úgy, hogy közben sehol nem kell pofaviziten megjelenni szerintem nem a filantrópia kategóriája.

2018. júl. 14. 18:15
 13/23 anonim ***** válasza:
6%

#1!

Más egy fogyatékos alapítvány is, és más egy médium. De azt el tudod képzelni, hogy ha valaki támogat egy újságot, akkor ott nem elvárás az, hogy a nagylelkű támogatónak egy kicsit (vagy egy kicsit annál is jobban, attól függ, mi az elvárás) megtolják a szekerét?

2018. júl. 14. 18:21
 14/23 A kérdező kommentje:

# 11

Ehh, nem, azt próbáltam leírni, hogy jelentettelek a trollkodásod / offtopic miatt, ne láss bele többet. Megpróbálod magad előadni egy ilyen nagy kiművelt koponyának akinek minden második szava valami random szó az értelmező kéziszótárból csak hogy okosabbak tűnj, közben pedig pont te vagy az aki valamiért rosszul érzi magát a kérdés miatt, ugyanis te kezdtél el személyeskedni. Bizony. Nekem semmi bajom nincs más véleményével, csak tudja leírni érvekre építve és ne személyeskedjen, mert az gyerekes. Te személyeskedtél, olvasd vissza mit írtál.

És amúgy a prekoncepcióm nem prekoncepció, hanem tény amit leírtam. Más véleményen vagyok és ugrassz is. Ennyi.

2018. júl. 14. 18:27
 15/23 anonim ***** válasza:
85%
Soros pártfüggetlen. (Igen, újra le mertem írni, mert így van.) Biztos van véleménye, de ezt nem nagyon hangoztatja, alig beszél magyar politikáról. Egyébként meg olvassatok 444-et, nem nagyon köthető párthoz. A fideszt utálják, tehát ellenzékiek, de azon belül mindenkit rendesen ekéznek. A kommentszekció hasonló, fidesz-szimpatizánst nagyítóval kell keresni, a többi pártot is csak muszájból támogatják, kritikusak mindenkivel.
2018. júl. 14. 18:47
 16/23 anonim ***** válasza:
#14 Valójában azt írtad, hogy tényleg a mantrázásra épül a libsizés meg a sorosozás, és annyira zavar, hogy ezt a trollokon kívül mások is tudják, hogy valóságtagadásba és a személyem támadásába vagy kénytelen menekülni. Egyébként eredetileg nem neked szólt az #5-ös válaszom, de ezek után úgy érzem, több hasonló kérdés alá is érdemes bemásolnom a szócikk releváns részét. :)
2018. júl. 14. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
24%

"Soros pártfüggetlen. (Igen, újra le mertem írni, mert így van.) Biztos van véleménye, de ezt nem nagyon hangoztatja, alig beszél magyar politikáról."

LOL. Ez már egyre cikibb, ne folytasd tovább.:D A PÁRTfüggetlenség és a függetlenség egyébként nem ugyanaz, nagyon helyes, hogy korrigáltad a mondandódat. Mindenesetre a 444-ről azt állítani, hogy független médium, enyhén szólva megmosolyogtató.

2018. júl. 14. 19:30
 18/23 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó, az előbb valaki bemásolta ide, milyen jelentései vannak a független szónak. Az egyik a politikailag független volt, én erre gondoltam, nyilván nem mindentől független, de egy pártnak sem a tagja, egyiket sem támogatja nyíltan. Ha pedig mindent nézünk, akkor bizony sok fideszes politikust támogatott, ettől még a 444 nem lesz fideszes, de Soros sem. Ha pedig szerinted a 444 nem független, akkor mondd meg, hogy melyik párthoz kapcsolódik? Az biztos, hogy ellenzéki, leginkább balos, de konkrét párthoz nem tudom kötni, mindegyiket elég sokat cikizik.
2018. júl. 14. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:
7%

"egyiket sem támogatja nyíltan."

az nem nyílt támogatás, amikor a soros civilek egy színpadon éneklik az internacionálét az ellenzéki összefoglalással?

2018. júl. 15. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

18.

Miért kéne egyetlen pártra korlátoznia a befolyását? Emberekben dolgozik, vannak emberei itt is-ott is. MInt az Eu parlamentben.

2018. júl. 15. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!