Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németország mennyire lesz...

Németország mennyire lesz liberális 100-200 év múlva, amikor már szinte csak bevándorlók lesznek az országban?

Figyelt kérdés
A jelenlegi liberalizmus mennyire tartható fent majd 100-200 év múlva? A liberálisok nem-e maguk alatt vágják a fát, hiszen idővel úgyis átveszik a liberális németek helyét a szélsőséges bevándorlók?
2018. júl. 12. 23:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
87%
Magyaridok, ripost... Jól van ám :D
2018. júl. 13. 00:33
 22/38 anonim ***** válasza:
28%

17es

Szinte sehol a világon nincs már 70%os analfabétizmus. És nem azok mennek Németországba szerintem, akik még írni se tudnak...

2018. júl. 13. 00:41
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
Itt most nem arrol van szo hogy mi irta a cikket
2018. júl. 13. 00:46
 24/38 anonim ***** válasza:
17%

Jo en ezt feladtam

Torlom a kerdeseim kozul tehat felesleges irnotok

2018. júl. 13. 00:47
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer azon kesereg az origo.hu, hogy mindegyiknek csúcs telefonja van és egész álló nap azt nyomogatják, másszor meg azon, hogy 70%-uk analfabéta... Csak én érzek enyhe remegést az erőben?
2018. júl. 13. 00:55
 26/38 anonim ***** válasza:
56%
Miért kellenek ahhoz bevándorlók, hogy némileg változzon a helyzet? Pl a múlt század derekán sem a migránsok kultúrája jelentette a problémát, megoldották azt saját erőből... Ugyanakkor abból is ki tudott mászni a kontinens, szóval retteghetsz itt naphosszat, ha jólesik, én inkább derűvel figyelem az életet.
2018. júl. 13. 01:18
 27/38 anonim ***** válasza:
24%
Magasról leszarom mitcsinálnak a németek, ő hazájuk ha nekik ez kell akkor azt engednek be akit akarnak joguk van hozzá ez ugyan úgy ránk is igaz. Ennyi pont és vége, téma lezárva
2018. júl. 13. 01:25
 28/38 anonim ***** válasza:
39%
Szörnyű hogy itthon is mennyi a rasszista, mondjátok már meg nekem miben kevésbé ember nálad a menekült? Ha a itthon kezdene el Viktor gázokat bevetni(szerintem lesz ilyen) akkor te se akarnál itt maradni nem? De nem fogad be a békés ország mert egy megaloman diktátor a gyűlöletet használja a hatalma megtartására
2018. júl. 13. 04:06
 29/38 anonim ***** válasza:
65%

"Szörnyű hogy itthon is mennyi a rasszista"

Nem hogy sok, de szinte csak az van. De ha nincs más bőrszínű vagy más vallású ember a közelükben, akkor egymás ellen gyűlölködnek pitiáner baromságok miatt, de azt is vérkomolyan veszik. Ezeknek mindegy, csak gyűlölködhessenek és nagyokat tudjanak rúgni az embertársaikba. Magyarország teljesen élhetetlenné vált miattuk egy normális ember számára, akinek ez a gyűlölethadjárat nem jön be.

2018. júl. 13. 04:46
 30/38 anonim ***** válasza:
86%

A magyar társadalomban a begyepesedettség a másik, ami még a rettenetes. Fejlődésben és világszemléletben meg vannak állva valahol a Kádár-rendszer 60-as, 70-es éveiben és onnan ki nem akarnak mozdulni. Jól érzik magukat benne, miközben a világ elmegy mellettük.

100-200 év múlva mi lesz? Már most ez van:

https://www.youtube.com/watch?v=S5t6K9iwcdw

https://www.youtube.com/watch?v=W0_DPi0PmF0

https://www.youtube.com/watch?v=8vIT2da6N_o

A technológia minden évben egyre gyorsabban fejlődik, ez egy exponenciális folyamat. Most 1-2 év alatt több fejlődés történik, mint régen 1000 év alatt. 100-200 éven belül a következményei beláthatatlanok. Egyesek szerint 2045-2050 környékén jönnek az embernél okosabb gépek, a világlátó nagymagyarok pedig azzal vannak elfoglalva itt 10 millióan, hogy vannak emberek, akiknek sötétebb a bőre, ezért ők a Gonosz szülöttei és hasonlók. Ezzel egyszerűen nem tudok mit kezdeni, ez minimum megmosolyogtató. :)

2018. júl. 13. 05:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!