Németország mennyire lesz liberális 100-200 év múlva, amikor már szinte csak bevándorlók lesznek az országban?
Ja es a kolni tomeges no eroszakas az se szamit neked agresszionak ?
Neked az minden napos ? Esetleg te is szakmabeli vagy?
Hadjuk mar hogy nincs veluk baj amiota beengedtek oket oda terror cselekedetek tomkelege van es az osszeset migrans kovette el erdekes modon.
Senki se beszelt itt borszinrol hiaba probalod eroltetni a rasszistat
....
Es azt se mondtuk hogy magyarorszag a nyugalom szigete . Mint minden orszagban itt is van bunozes ettol szerintem senki se dob hatast.
Arrol van szo hogy a migransok 90% se dolgozni se tanulni nem aksr csak mennek a segelyert es csinaljak a balhet es eroszakoskodnak.
A nok naluk annyit er mint egy lo.
Es nem erdeklik hogy a mi orszagunkba vannak csak a sajat vallasukat akarjsk eroltetni .
Talan szerinted nekunk kene alkalmazkodni hozzajuk? Jo otlet holnaptol iszlamista vagyok .
Jezusom te komolyan nem vagy normalis.
10000 bol 1 diplomas van es nem en vegeztem statisztikat hanem hivatalos cegek.
Csak ki ne talald mar hogy a migra sok mind orvosok hahah.
Az tudtad hogy 70% uk analfa beta?
Miert kene befogadnunk oket etetni es tanultani oket ? Hogy minel tobb terror cselekedet hajtsanak vegre.
Tessek 20% dolgozik...
Tehat 1 milliobol 800 ezer csak eloskodik.
Igen erre szuksegunk van hatarozottan
.
Tessek 1.1 milliobol 7000 et alkalmaznak nemet vallalatok igen ez hatarozottan jo arany
Itt egy tanulmany 1 migrans csalad 75 millioba kerul az allamnak tehat ha egy 6 fos csaladdal szamolunk akkor 1 millio 93 ezer csaladot kell eltartani ha ezt osztjuk 6 al akkor 183 ezer csalad jon ki az 13.662.500.000.000 forint e mellett van 7 ezer aki dolgozik mondjuk hogy egesz eletukbe betermelnek az allamnak 15 milliot fejenkent akkor 13.662.500.000.000- 15 millio×7000 =13.557.500.000.000
Igen ezek hatarozottan jo szamok vegul is csak -13 billio forint.
Igen ez jo .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!