Megint lesz Keresztény-üldözés a jövőben mint anno a Római birodalomban volt? Államellenes bűncselekménynek fogják titulálni ha valaki nyiltan válalja a hitét?
"Minden vallást üldöznek ott, ahol nincs fejlett demokrácia, így valójában zsidóként, hinduként vagy muszlimként nagyobb eséllyel válsz üldözötté."
Ez nettó baromság. Ahol bármilyen vallást üldöznek, ott nem lehet demokráciáról beszélni, mivel a demokrácia alapvető feltétele a vallásszabadság. Egy fokkal jobb lenne a helyzet, ha legalább egyenlő mértékben üldöznék a vallásokat, de ez sem igaz. Európában csak a keresztet tiltják sok helyen, a félholdat vagy a Dávid-csillagot nem. Miért?
Jujjj, na most aztán megkaptam. Mingyárt megyek is a zuhany alá sírni xD
Piroskalapács.
1. Van egy sajnálatos hírem számodra.
Nem ismersz.
Tehát, miből vonod le a következtetést, hogy keresztény értékek szerint élném a napjaim?
Vallásos vagyok, de nem keresztény. Éppen ezért, a saját hitem, és annak az értékrendjei befojásolják a mindennapjaim.
A kereszténységhez max annyi közöm van, hogy minden nap elhaladok egy katolikus templom előtt.
2.
Az hogy mennyire jó útmutató a biblia, remekül meglátszik azon, hogy a történelem során a leg agresszívebb, gonoszabb kizsákmányoló horda, a bibliát követő nyugati civilizáció volt.
19. Voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!