Szerbia még meddig töri ezt az albániai viselkedést?
Figyelt kérdés
Aki látta ma a Svájc-Szerb meccset pontosan tudja miről beszélek..2018. jún. 22. 22:49
1/17 anonim válasza:
És aki nem látta? Kérlek, fejtsd ki.
2/17 anonim válasza:
Bármi olyan is volt, amire te nem adtál hivatkozást, nem tudom sajnálni a szerbeket.
3/17 anonim válasza:
Svájcra fogadtam és nyertem! Jó kérdés legfőképp Koszovó miatt van ez hogyha az USA nem avatkozott volna bele és nem szakította volna ki Koszovót béke lenne a 2 nemzet között... Mert ugye az USA nak hidfőállás kellett a balkánon.
4/17 anonim válasza:
Én azt láttam, hogy a szerbek fütyülték ki az albán származású svájciakat. Te miről beszélsz?
5/17 A kérdező kommentje:
2018. jún. 23. 10:02
6/17 anonim válasza:
Hát ez a legkevesebb, amit reagálhattak, amiért végig kifütyülték őket.
7/17 anonim válasza:
Hát, én nem igazán vagyok képben a külpolitika ezen részével, biztos pattanásig feszített a helyzet... de haver, nehogy már két csóró focista gólörömétől boruljon ki Szerbia!! És Szerbia alatt nem a twitterező állampolgárokat értem, akik behashtaggelik a meccset és kiborulnak, hanem Szerbia mint állam. Azt hiszem, ez elég gyermeteg volna.
8/17 A kérdező kommentje:
Mondom persze hogy kifütyülték őket mivel a nagy része albániai koszovói születéső, mondjuk Xhaka gólörömje valóban nem volt szép főleg az Albán zászlóra utalva. Szerintem 20 év múlva Szerbia be darálja Albániát nem tudom h tik h látjátok. De esélyes egy újabb Háború az a lényeg..
2018. jún. 23. 10:55
9/17 anonim válasza:
"persze hogy kifütyülték őket mivel a nagy része albániai koszovói"
Szerintem akkor Szerbiának előbb a sajat háza táján kéne sepregetnie, nem illik sekit azért kifütyülni, mert hol született.
Szerbiát egyszer meg már jól megbombázták ez ügyben, nem hiszem, hogy megint erre vágyna...
10/17 A kérdező kommentje:
Ha nincs a NATO akkor az Albán föld megszünnik,
" A Szerbeket megverni lehet, de legyőzni nem " Majd jönnek az oroszok.. Igaz a többi nem az én dolgom de remélem erre lép valamit Vucic..
2018. jún. 23. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!