Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Erdélyben azért nincsenek...

Erdélyben azért nincsenek függetlenségi törekvések mert a román kormány ott tartja a hadsereget meg megkettőzi a rendőrállományt?

Figyelt kérdés
Így már érthető a dolog főleg hogy elnyomják az ottaniakat...

2018. jún. 19. 07:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy azok miért írnak akik életükben nem jártak ott?
2018. jún. 20. 07:21
 12/14 A kérdező kommentje:
gondolok én a #2 esre
2018. jún. 20. 07:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Erdélyben VANNAK függetlenedési törekvések, még a románság körében is, az más kérdés, hogy egyelőre még nem uralkodó nézet.

Megkettőzött rendőrállomány viszont nincsen, ez hülyeség. És a 20% fölötti kisebbségi lakosságú területeken a rendőrök is megfelelő arányban kell beszéljék a kisebbség nyelvét (a rendőrakadémia a számarányunknak megfelelő arányú magyar helyet hirdet).

A katonai jelenlét sem nagyobb, mint bárhol máshol az országban, sokkal inkább érzékeljük a NATO-katonák jelenlétét (a Románia területén lévő két NATO-támaszpont egyike Erdélyben van).

Nem tudom, ki mesélte be neked ezeket, de nem így van...

2018. júl. 20. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom,hogy vannak függetlenségi törekvések viszont azok még nagyon kicsi arányban vannak jelen

Székelyföldön sem függetlenségért mennek hanem autonómiáért

2020. júl. 31. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!