A magyar állam fel van készülve a Tiszántúl leválasztására ha Brüsszel enged a román irredenta lobbinak?
Figyelt kérdés
Van valami akcióterv erre?2017. márc. 20. 14:42
1/19 anonim válasza:
Elég irreális lenne egy ilyen leválasztás..
2/19 anonim válasza:
Még hányszor fogod megkérdezni ezt a hülyeséget? A románok meg ne nagyon ugráljanak, mert van pl. Nagy-Moldova térkép is, ami meg az ő országukba lóg csúnyán bele.
3/19 anonim válasza:
Ez megvalósulhat? Kérhetnék forrásokat?
Személy szerint ezt lehetetlennek tartom, ráadásul tiszántúli vagyok és ilyennek nem hiszem bárki örülne, hogy egy majd 95% magyar lakosú területet masik országhoz csatolnának.
Egyébként nem vagyok rasszista, de a románokat kifejezetten utálom, még egy pakisztánnal/indiaival is jobban vagyok mint a bocskorosokkal. (Eredeti románokra gondolok, nem az erdélyi magyarokra, azokkal szintén semmi bajom)
4/19 anonim válasza:
Dehogy valósulhat. "Brüsszel"-nek nincs ilyen hatásköre.
5/19 anonim válasza:
Abból háború lesz.
Azt Brüsszel csak úgy nem teheti meg!
6/19 anonim válasza:
Brüsszelnek eszébe sem jut ilyen.
7/19 anonim válasza:
Senkinek nincs semmilyen terve, hogy akármilyen területet egy másik országhoz csatoljanak. Status quo... Olvass utána.
8/19 anonim válasza:
És a forrás hol marad kedves kérdező? :) Amúgy meg LOL
9/19 anonim válasza:
Az Európai Uniónak nincs köze hozzá, hogy egy ország belpolitikájába beavatkozzon
10/19 hollófernyiges válasza:
Már arra is felkészültek hogy átadják a dunántúli korridort, ha mégis a szlovák-szerb lobbi győzne. Csak persze ez titkos, én is véletlenül tudtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!