Szerintetek kaphat Béke Nobel-díjat Donald Trump?
Figyelt kérdés
Nekem van egy olyan elméletem hogy bármennyire is utálják, előbb-utóbb meg fogja oldani, hogy Észak-Korea leálljon az atomprogramjával, aztán kibéküljön a két Korea és szabad legyen az átjárás köztük véglegesen. A tegnapi találkozó Kim Dzsong Un-nal is bizakodásra ad okot. Mit gondoltok erről?
Ha Obama kaphatott Béke Nobelt mikor 3 országban háborúzott egyszerre, akkor Trump is kaphatna simán.
És ha tényleg előidézi a békét a koreaiakkal, megoldja a több évtizedes konfliktust az egyik legveszélyesebb rezsimmel, akkor bizony meg is érdemli és kapja is meg, én azt mondom.
2018. jún. 13. 01:36
11/11 anonim válasza:
Nem az az érdekcsoport dönt a Nobel-díjakról, amelyik hajlandó volna bármilyen szinten közösséget vállalni Trumppal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!