Donald Trump jó elnök?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 21:10
1/12 anonim válasza:
elmegy jobb mint bush vagy hilary lenne
2/12 anonim válasza:
Nincsen jó elnök, viszont jobb, mint elődei.
3/12 anonim válasza:
Ha az amerikaiaknak jó, akkor nekem is.
4/12 felkelhetetle válasza:
Ezt szerintem egy amerikai fórumon kérdezd. Itt nem sok eséllyel fogsz találni olyat, aki autentikus választ tudna adni, mivel nem ott élünk, hacsak nem téved ide ott élő magyar.
5/12 anonim válasza:
Nem ertek egyet az elottem szoloval (attol meg nem pontoztam le, mert ertelmes!)
Az USA elnokenek befolyasa van az egesz mai vilagra, tetszik ez vagy nem. Beke, haboru, a vilaggazdasag porgese fugghet a donteseitol. Rank is hatassal van, es hatassal van a kovetkezo nemzedekre is.
Nem vagyok biztos benne, hogy MA nekunk MO-n jo, hogy o az elnok, mert gazdasagilag nagyon USA-parti, es ez gyengitheti az EU-t, akiktol mi kozvetlenul fuggunk.
Abban viszont egeszen biztos vagyok, hogy jo a gyerekeinknek. Egyszeruen, mert stabilizalja a vilagot. Egyertelmusiti, hogy mi a jo es mi a rossz, es szembeszall a rosszal, tamogatja a jot. (Az persze megint kerdes, hogy KINEK MI a jo).
6/12 anonim válasza:
obamánál ezerszer jobb az biztos.
7/12 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan, de Trump úgy viselkedik mint egy hülyegyerek, hatalmas az egó-ja semmivel nincs tisztában és teljesen alkalmatlan a feladatára. Az IQ-járól ne is beszéljünk, egy igazi amcsi felkapaszkodott tahó.
8/12 anonim válasza:
Nem az. Egyetlen pozitívuma, hogy kinyírja a republikánusokat is az ostobaságával.
9/12 anonim válasza:
#6 Ezt mikor álmodtad kiscsillag? pont hogy milliárdszor rosszabb.
10/12 anonim válasza:
Jóni jó, a kerdes csak az, hogy mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!