Ez lesz Európa jövője 1-2 évtized múlva?
A vörös a keleti blokk, a zöld a nyugati rész.
(maradt néhány kicsi sziget kéknek azokat nem volt kedvem mind átszínezni)
Nem tudom hogy lesz...de Baroso a korabi figura maoista volt...Junker baratunk meg a minap meltata marxot aki szerinte nem felelos a meszarlasokert..habar erkedes hogy marx tobb oldalon ertekezi a parasztsag konkret kiirtasarol mivel veszelyesnek tartja oket...
A migransok hivasa is olyan legyunk egyutt jo tesok komcsi internacionalizmusra hajaz...nem beszelve hogy meg anno nyugatnemetbe lattam parkban marx szobrot...totagast is alt a fejembe minden amit a nyugatrol hittem.....szoval ha sarkitott akarnak lenni ugy nez ki inndha arrafele tenyleg komcsik vezewtnenek vagy nagyon beastak volna magukat a hatalomba...ami meg az oroszokat illeti nem tartom oket se megbizhatonak...de ami a kinalat: migransok, Junker vezette nyugat, oroszok es kina...na ezzel el is vettek az etvagyam mert egyik pnt se fogamra valo a menubol.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!