Putyin hogy a fenébe nem tud angolul alapszinten sem? :O
2:38-tól érdemes figyelni:
Egy teljesen egyszerű mondathoz is tolmács kell (mondjuk a legvégét én sem értettem, amikor megszakította a tolmács, szóval azt leírhatnátok mert kíváncsi vagyok). De ez egészen döbbenetesen ciki a egy politikailag top3 atomhatalom vezetőjeként még ahhoz is tolmács kelljen, hogy megértsen egy jópofizós trécselést. Főleg abban a tudatban, hogy németül perfektül beszél szóval nem gondolnám ostobának. De akkor ennyire lesz**ja en bloc az angolszász kultúrát, hogy még a nyelvüket sem volt hajlandó megtanulni ennyi évtized alatt még alap társalgási szinten sem?
"Akinek meg fontos,hogy tanuljon nyelvet az tanulja sz.arrà az agyàt!"
Persze, neked elhisszük, hogy számodra emberfeletti feladat lenne középfokon megtanulni egy nyelvet. És szükséged sincs rá, hiszen a "Két Bakegérhez" címzett csehóban nem fordulnak elő külföldiül beszélők, Bivaly.asznád határain túl meg már ritkán jutsz, a fagyit is hagymakarikákkal eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!