Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok ezekhez a berlini...

Mit szóltok ezekhez a berlini balfácánokhoz? Most már hisztek Orbánnak, hogy a Nyugat hanyatlik?

Figyelt kérdés

Ez egyszerűen egy önpusztító társadalom!:

https://www.youtube.com/watch?v=pq5vwczXleA

2018. máj. 24. 23:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%

Elképesztő.

Azért én se vonnék le messzemenő következtetéseket ennek a pár idiótának az agymenéséből. Számomra az inkább kórjelző, hogy az Európai Bizottság kereszténydemokrata elnöke ünnepi beszédet mond a Kína által ajándékozott 5 méteres Marx-szobor előtt, Marx születésének bicentenáriuma alkalmából. Ha valaki azt mondja nekem 1989-ben, hogy ez fog történni abban a közösségben, ahová vágyunk, körberöhögöm.

2018. máj. 25. 10:58
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
A vegánok egy külön állatfaj. Mikor voltak normálisak? Menj fel egy magyar vegán csoportba...kb. a laposföld hívekkel vannak egy kategóriában.
2018. máj. 25. 11:42
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
A nyugat már vagy ötven éve "hanyatlik". Mégsem érjük utol őket.
2018. máj. 25. 13:32
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem az a baj, hogy vannak ilyen elmebetegek, mint akik a videón allahoznak - mert eddig is voltak mindenhol olyan nők, akik a saját elnyomásukért, megalázóikért küzdöttek.

A baj az, hogy a politika nem tekinti őket elmebetegnek, hanem pont affelé akarják a társadalmukat hajtani, hogy hasonlóak legyenek.

2018. máj. 25. 13:41
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Mert a politika minél befogadóbbnak akar megjelenni.

2018. máj. 25. 13:53
 16/24 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Értem én, de attól még ez a baj.

2018. máj. 25. 14:06
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

"Mert a politika minél befogadóbbnak akar megjelenni."

Akkor miért nem befogadó a konzervatív értékrendű ateisták és keresztények felé, akik még ezekben az agyament országokban is szerencsére a többséget alkotják legalábbis egyelőre?

Egyébként sosem hittem volna, hogy magamat konzervatívnak fogom vallani, de ha az a liberalizmus manapság, amit ezek az őrültek nyomatnak, szerintem meg inkább a 80-as évek értékrendje a normális, akkor nem tudok mást mondani.

Azon is érdemes elgondolkodni, hogy ezen allahozó feminácik fejében mekkora tudathasadás lehet.

Ha mi, heteroszexuális, ateista, nőket nem bántó, de feminácizmussal egyet nem értő fehér férfiak, akik szeretnek kocsmázni, disznóhúst enni, autót és villanyt szerelni, és ellenállni a hülyeségeknek vagyunk a maradi bunkó mucsai parasztok, akiket a haladás érdekében el kell lehetetleníteni, akkor miért istenítik a nőket erőszakoló, középkorias értékrendű, robbantgató menekült Musztafákat? Ha mi leragadtunk 1988-ban, akkor Mohamadék valahol 988-ban állhattak meg, mégis őket sztárolják.

2018. máj. 25. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

'Akkor miért nem befogadó a konzervatív értékrendű ateisták és keresztények felé,'

Ezt inkább tőlük kéne kérdezni.

Lehet, bennük nem látnak akkora bizniszt, mint a muzulmánokban?

2018. máj. 25. 14:21
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Mostanában nálunk is egyre több fiatal nő körében divat a harmadik és negyedik hullámú feminizmus, feminácizmus, és a Fidesz bevándorlásellenes politikája miatt a muszlim menekültek istenítése.

Csak azt felejtik el az ilyenek, hogy még egy szabolcsi faluban az árokban fetrengő közmunkás is egy évezreddel civilizáltabb, társadalmilag fejlettebb ember, mint egy közel-keleti menekült. Itt Európában olyan változások, fejlődések voltak társadalmilag a középkor óta, hogy elképzelhetetlen. Akármilyen primitív szinten is, de még a legcsóróbb nyírmihálydi cigány is valamilyen mértékben az Angol Polgári Forradalom, a Francia Forradalom, és az Ipari Forradalom eszméi szerint él és gondolkodik. A közel-keleti muszlimoknál mindez kimaradt, sőt az utóbbi pár évtizedben mégerőteljesebben visszaimádkozták magukat a sötét középkorba.

2018. máj. 25. 14:33
 20/24 anonim ***** válasza:
74%

Még mindig hanyatlik a Nyugat?!

Tudtam, hogy kamu volt a rendszerváltás.

2018. máj. 25. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!