Szerintetek mennyire lenne népszerű egy alu doboz visszaváltó automata a szegényebb országokban?
Erre gondolok.
https://www.youtube.com/watch?v=-TIsymB2Bhg
Pl. a Balkán félsziget országaiban(Koszovó,Bulgária,Albánia,stb) vagy mondjuk Ukrajnában és a többi szegény országokban.
# 1
Pedig ahogy látom a hajléktalanok zsák számra szokták vinni.
Vagy 300-400!
De ott a térkép!
Amúgy meg mindenhol 2 automata van, tehát a térképen megjelölt pontokat fel kell szorozni 2-vel!
Mert valószínűleg a nagyobb városok és a nagyobb községek "termelik ki" az alu doboz hulladékot.
Amúgy én nem is Pesten alom de egy nap alatta a városomba össze tudtam szedni egy nagy szemeteszsákra valót úgy hogy a kukába se kellet nyúlnom hanem csak azokat szedtem össze amik földön voltak eldobálva...
De rá egy hétre megint szanaszét volt dobálva alu dobozokkal a környék...
1× kipróbáltam ezt a szerkezetet, ki is akasztottam a 10. adagnál, tehát "jól" működik. A lényeg:
Olvastam egy nagyon jó könyvet a különböző szegény és fejlődő országok egyes innovatív megoldásairól, ami ott - kiemelem: ott - működőképes. Érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy Mo.-n miért nem működik szinte semmi egyszerű, kivitelezhető dolog. Talán azért, mert mi szinte mindenre hibrid megoldást alkalmazunk sufnituning módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!