Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vannak ilyen automaták Pesten?...

Vannak ilyen automaták Pesten? Ha igen akkor hol?

Figyelt kérdés
Állítólag vannak olyan automaták, amikbe beledobsz alu dobozokat és pénzt ad érte vissza. Azt nem tudom mennyit, de valahol hallottam, vagy olvastam. Itt gyűlnek a sörös dobozok, amik mennek a szelektívbe, de ha tényleg van ilyen lehetőség akkor mostantól oda vinném.Tudom, hogy nem ebből fogok meggazdagodni, de a sok kicsi sokra megy :)

2013. jún. 20. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
spar :D
2013. jún. 20. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van sok helyen, most egy konkrét hely jut az eszembe, a Nyugatinál az aluljáróban a Spar-ban (Skála Metró Spar).

Sok Tescoban is visszaveszik, és nem csak a colás-sörös aludobozt, hanem a 2literes PET műanyag üdítős palackot is.

[link]

[link]

3/6 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
tesconál már láttam ilyet... talán a KÖKI ben?
 4/6 A kérdező kommentje:
A nyugati a legopcionálisabb. De nem tudom, hogy hol van ott spar
2013. jún. 20. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Lent az aluljáróban, a villamosmegállónál.

[link]

2013. jún. 20. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Gondolom a kép a galambszar kihangsúlyozására készült, de most már vágom hol van :)
2013. jún. 20. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!