Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Brüsszel hogyan kényszeríthetn...

Brüsszel hogyan kényszeríthetné az Orbán kormányt, hogy elfogadja az európai értékeket?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 29. 16:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy szedett-vedett lista, egy csomó online médium hiányzik róla. Ennek ellenére nézzük meg a releváns részeit.

Online nagyon nagy túlsúlyban van az ellenzék ahogy mondtam, annak ellenére hogy lehagytak egy csomó ellenzéki oldalt:

[link]

Tévében meg egyenlő arány van, de itt is kihagyták pl. a hirtv-t meg az összes többit gyakorlatilag:

[link]

Gyakorlatilag összeadták a TV2+M1-et at átfedést meg figyelmen kívül hagyták, gyakorlatilag 2x számoltak egy csomó embert. Ha egyedi nézőt nézel akkor ott is az ellenzék van túlsúlyban, de még így is kb. egyenlő a hiás számítási módszerrel és a kisebb ellenzéki TV-k ignorálásával.

2018. ápr. 30. 17:48
 22/23 tgt ***** válasza:
25%

Ez az oldal feltérképezi a kormányközeli médiabirodalmat. Több, mint 500 címet ad ki. Ezek nem blogok, vagy facebook oldalak, hanem újságok, hírportálok, tv csatornák vagy rádiók.

Nem számoltam össze, de szerintem ennek a töredéke az ellenzéki médiumok száma.

[link]

2018. ápr. 30. 19:07
 23/23 tgt ***** válasza:
51%

És azért azt látjuk, hogy Mészáros Lőrinc 192 megyei lapja nem a kormány ellensége:

[link]

2018. ápr. 30. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!