Brüsszel hogyan kényszeríthetné az Orbán kormányt, hogy elfogadja az európai értékeket?
Ez egy szedett-vedett lista, egy csomó online médium hiányzik róla. Ennek ellenére nézzük meg a releváns részeit.
Online nagyon nagy túlsúlyban van az ellenzék ahogy mondtam, annak ellenére hogy lehagytak egy csomó ellenzéki oldalt:
Tévében meg egyenlő arány van, de itt is kihagyták pl. a hirtv-t meg az összes többit gyakorlatilag:
Gyakorlatilag összeadták a TV2+M1-et at átfedést meg figyelmen kívül hagyták, gyakorlatilag 2x számoltak egy csomó embert. Ha egyedi nézőt nézel akkor ott is az ellenzék van túlsúlyban, de még így is kb. egyenlő a hiás számítási módszerrel és a kisebb ellenzéki TV-k ignorálásával.
Ez az oldal feltérképezi a kormányközeli médiabirodalmat. Több, mint 500 címet ad ki. Ezek nem blogok, vagy facebook oldalak, hanem újságok, hírportálok, tv csatornák vagy rádiók.
Nem számoltam össze, de szerintem ennek a töredéke az ellenzéki médiumok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!