Hosszútávon melyik lenne szerinted előnyösebb Magyarországnak, a kelethez, vagy a nyugat?
Nem tudom.
Csak annyit tudok, hogy a történelem során mindig mi húztuk a rövidebbet, már csak a földrajzi elhelyezkedésünk és - Trianon óta - a nagyságunk okán.
Szerintem 1000-ből 1 fogja neked azt válaszolni, hogy a kelet, de a nagynak és tutinak tűnő helyzetekre, vagy jóslatokra minden esetben rácáfolt a történelem.
Vedd észre, hogy akikhez csatlakoztunk, azok mindig leráztak minket, csak ideig-óráig volt ránk szükségük, utána mehettünk a levesbe.
Erre a legjobb példa a II.Világháborúban a németek oldalára álltunk. Németország elvesztette a háborút, mi a Szovjetunió gyarmata lettünk és Németországot nézd meg, hogy hol tart, illetve hol tartott a migránsválság előtt?
Most csatlakozzunk ahhoz a nyugathoz, aki beereszti az iszlámot és a több millió segélyezendőt?
Velünk, vagy nélkülünk, de aláírták a halálos ítéletüket, ami ha nem is holnap, hanem 50 év múlva fog bekövetkezni, de ha marad ez a tendencia, akkor bekövetkezik.
Nincs az a bővizű forrás, ami ki nem merül egyszer!
Egy biztos, akihez csapódni fogunk végül, az veszíteni fog.
Úgy látszik, nekünk ez a karmánk.:(
7-es!
Szerintem a beszélgetést kezdd el egy németországi némettel, vagy egy svéddel, esetleg belgával, olasszal, franciával, hogy miként vélekednek a jelen helyzetükről vagy az országuk, illetve azon belül az ő jövőjükről, illetve a gyerekeikéről.
Ne magyar vendégmunkásokkal csevegj erről, mert azokat a pillanatnyi pénzszerzés motiválja és csak az dominál nekik, teljesen jogosan, mert az az ország nem a hazájuk.
Majd amikor ezekkel végeztél, akkor beszélgethetsz az általad felsoroltakkal és dönthetsz, ha tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!