Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ausztriában tényleg ennyire...

Ausztriában tényleg ennyire népszerű Orbán?

Figyelt kérdés

Most a bécsi ügy kapcsán is, de már korábban is azt vettem észre, hogy az osztrák kommentelők legnagyobb része egyetért vele és támogatja őt. Mindenki azt írja, hogy a magyarok milyen szerencsések, hogy ilyen vezetőjük van.

Példa:

https://www.youtube.com/watch?v=eipMBeBePG0&t=466s

2018. márc. 17. 12:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
Az osztrák eléggé elfuserált népség.
2018. márc. 17. 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj, ha csak ennyit tudnék Orbánról akkor nekem is tetszene.

Csak mi direktbe kapjuk azokat a dolgokat is amikről nem beszél pl 27%-os ÁFA, magánnyugdíjak ellopása százmilliárdos lopások, állampárt kiépítése, korrupció az egekben. Így már kicsit árnyaltabb a kép.

2018. márc. 17. 12:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Így legyen a lottón ötösöm, még csak a kérdést olvastam, de már tudtam, hogy valamelyik nyomorék elkezdi majd az osztrákokat is lehülyézni. :-)
2018. márc. 17. 12:49
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Mert az osztrákok már egyenesben kapják a migrancssimogatás következményeit, és tud különbséget tenni a jobb és bal keze között. Ellenben a magyarok egy részével, amelyik nem akarja tudomásul venni, hogy az ország bedöntését nem a Fidesz nyakába kellene varrni, hanem a valóságos bandát kellene megnevezni. Még maguknak is hazudoznak, nemhogy másnak, mintha csak sok kicsi Fletóval lennénk többen. Ez a fletoizmus - minél nagyobb ökörséget írsz, annál okosabb vagy!
2018. márc. 17. 12:57
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

Azért, mert Ausztriában Orbánnak csak a "szép felét" látják.

Nekem is szimpatikus lenne,hogyha csak annyit tudnék róla, mint a sógorék.

2018. márc. 17. 12:59
 6/15 anonim ***** válasza:
14%
nekem is szimpatikus kim jong un, olyan kis piknikus jokedelyu alak... kb igy vannak az osztrakok orbannal
2018. márc. 17. 13:45
 7/15 anonim válasza:
95%

Igen én is ezeket olvasom.

Sőt, Németországban is népszerű! Személyesen is mondták már nekem. Legalábbis sokak így vannak vele, a többség véleményét nem ismerem.

Egyetértek az itteni kommentelők többségével. A németek csak a migráns politikát látják és ezért "szimpatikus" nekik a fellépése.De ha tudnák, hogy valóban mi folyik itt, akkor lehet ezek után Merkelt dicsőítenék...

2018. márc. 17. 17:32
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Nincs itt semmi furcsaság, O. V. mindig is a lejárató kampányok célpontja volt. Csak nézd meg, kik hőbörögnek, akik vagy az ország tönkretevésében vettek részt, vagy most tennék tönkre. Az EU vezetőit is nézd meg, mintha csak a bűnügyi nilvántartót látnám, az FBI vagy az Interpool állományából. Úgy kereskednek az emberekkel, mint a laborpatkányokkal, nem számít, hogy az EU lakossága nem akar migracsokat, de még az sem, hogy őket se akarja látni a kutya sem. Remélem, itthon is és az EU vezetéséből is eltűnnek a fasorba ezek az emberiség selejtjei, mert csak a lvegőt, vizet és élelmet veszik el az emberektől.
2018. márc. 17. 18:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint annyira elegük van a migránshordából, hogy még Orbánt is "jobbnak tartják".
2018. márc. 17. 19:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Orbán csak a migránspolitikája meg a kerítése miatt kedvelt valamennyire Ausztriában és Németországban, mert nekik is a tökük tele van a sok migrivel.

Ha a menekültkérdéstől eltekintünk akkor egyáltalán nem népszerű, sőt. Én Ausztriában élek, és ha a menekültkérdésben egyet is értenek Orbánnal, sokan mégis Erdogan-hoz meg Putyinhoz hasonlítják.

2018. márc. 18. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!