Mi a véleményetek a közmédia Svédországot bemutató riportjairól?
"Tehát a valóság attól függene, mi van fenn egy honlapon? :))) Ez már az agybaj a felsőfokon."
Ebben az év már nyugat-európai országot kerestem fel és legalább négyet még tervezek. Elképzelhetőnek tartom, neked annyi szabadidőd van, hogy utazás előtt statisztikákat, rendőri nyilatkozatokat, miniszterelnök belpolitikai nyilatkozatait olvasod és ezek mellé még keresed az ott élő magyar véleményét keresed, de remélem megérted, hogy nekem esetleg nincsen ennyi időm a felkészülésre.
Úgy gondolom pont ilyen célra tartja fenn a külügyminisztérium ezen oldalt, hogy rövid idő alatt tájékozódjak az ország helyzetéről.
"Akor majd jól megszívod alkalomadtán, ez van, kispajtás."
Jogos, bár Belgium akkor is biztonságosabb, mint Magyarország.
Ezen kívül, még mindig várom a tájékoztatást, hogy "miről kell írnia és milyen részletességgel egy külügyminisztériumi rövid összefoglalónak."
Hiszen úgy vettem ki szavaidból, hogy te ezzel képbe vagy, akkor tájékoztatnál?
Már ott bukik az egész, hogy úgy próbálják beállítani Svédország a most érkező menekültekkel lett tele, velük van a gond, stb.
Számtalanszor leírtam, mindig leírom, hiába, hogy sokszor töröltetik a válaszomat.
Svédországban igen, a gazdaság miatt van annyi afrikai bevándorló. Miért? Mert a 40-50 éves, egyedülálló svéd nőknek van annyi pénzük, amiből ki tudnak utazni Afrikába, főleg Kenyába szex turistáskodni, azokat az afrikai srácokat meg akik jól teljesítettek az ágyban fogják és viszik magukkal vissza ki Svédországba. Ott meg már eltartják őket, zsebpénzt is osztogatnak, csak cserébe a svédországi ágyban is ki kell elégíteni a svéd nőket akik kivitték. Az se érdekli őket, hogyha 2 év múlva az egész családot kiköltöztetik a játékszereik, inkább eltartják őket is. Intézkedni meg a játékszerek ellen nem intézkedhetsz, mert olyankor kb. a rohamrendőröknek kell kijönni a svéd nők ellen, mert olyan vehemesen védelmezik őket, mert nem hajlandóak lemondani róluk.
Emiatt baromság az egész cikk, mert ezt nem említi meg, hogy ott nem a mostani migránshelyzet miatt vannak problémák, hanem a szex turizmus miatt. A többi országból is, főleg az északi országokból is mennek ki 40-50 egyedülálló nők, de a svédek óriási mértékekben mennek ki, meg ők importálják be aztán az országukba az afrikai ,,beach boy"okat (kint így hivják azokat az afrikai fiatal srácokat akiknek a szolgáltatásait igénybe veszik).
Van folytatás is, nem kell aggódni:
Négy migráns elvágta a torkát egy svéd nőnek, majdnem a fejét is levágták
Hallonbergen történt a brutális gyilkosság, ahol a lakosság 67%-a libanoni vagy szíriai migráns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!