Mi a véleményetek a közmédia Svédországot bemutató riportjairól?
"Nyugodtan írj az illetékeseknek, hogy aktualizálják a listát, tedd magad hasznossá, ha ez a legfontosabb kérdés ez ügyben a számodra."
Engem bazira nem érdekelnek a zónáitok. Csak úgy vettem észre sokaknak fontos, hogy ez igenis létezik.
Nézd, kérj időpontot a svéd miniszterelnöktől, s majd ő elmagyarázza, miért is gondolkodik már a hadsereg bevetésén, ha te et még mindig nem vagy képes felfogni:
"Nézd, kérj időpontot a svéd miniszterelnöktől, s majd ő elmagyarázza, miért is gondolkodik már a hadsereg bevetésén, ha te et még mindig nem vagy képes felfogni: "
Köszi, úgy érzem te jobban tájékozott vagy a témában, szerinted Uppsala piros területeken belül vagy kívül esik rajta?
Csak azért kérdezem, mert Storvreta meccsre egyszer jó lenne kimenni, de most így nem tudom.
nem fogok linkelgetni de egyesek nagyon buták. írd be youtubera No go zones in sweden stb. ezzel kapcsolatos dolgokat. Több száz videót fog kidobni.
Nem mellesleg a svéd rendőrség is elismerte hogy vannak területek ahol lehetetlen fenntartani a rendet
"Nem mellesleg a svéd rendőrség is elismerte hogy vannak területek ahol lehetetlen fenntartani a rendet"
Elismerték?
Akkor visszatérve az első válaszodhoz elmagyaráznád, hogy utazást előtt miről kell tájékoztatni a külügyminisztériumnak az honfitársainkat, ha ilyen apróságok nem lényegesek?
# 19
Ha ennyire agybaj, akkor miért nem első válaszodnál közölted ezt?
Mondjuk a tényleges választ a kérdésre azóta is kerülöd, amióta kioktattál ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!