Összeesküvés-elméletem: megfogjuk szerezni Erdélyt?
Egyre jobban azt érzem, hogy Orbánék erőteljesen nyitnak Kelet felé, elsősorban Oroszország és Kína felé, taktikai okok miatt. És persze Trianon miatt, ha lejár a 100 év, népünknek joga van azt felülírni. De vajon milyen módon?
Azt hallottam az erdélyiektől, hogy a románok nagyon be voltak rezelve az oroszoktól, és kardélen volt egy gyors lerohanás. Csak hát a déli részen tartózkodtak amerikai tengerészgyalogosok. Azt nem tudom, hogy még igen. És Putyin miattuk nem tett katonai lépést, ahhoz, hogy meghódítsa a Fekete-tenger következő legfontosabb támaszpontját. Ugye, már Ukrajnát meg tudta "enni", felig-meddig. így birtokolja északon az egyik legfontosabb hadikikötöt. És már csak igazából a román és a török partvidék lenne már.... És emiatt az összeesküvés elmélet miatt Orbán nagyon Putyin párti lett, mert mire oda jutnának, felülbírálnák Trianont.
Putyin lerohanna a Spetsnaz-zal percek alatt Romániát. Ez tény, ezt hallottam. Románia köpni nyelni nem tudna,mire össze szedné magát, még az EU sem támogatná pket, lásd Ukrajna esetét. Hiszen Oroszból jön a gáz, meg minden egyéb megélhetési lehetőségek, termékek.
Orbán így tudna harc nélkül területi egyezkedést folytatni a főúrral, ha nem is az egész Erdélyt, beleértve Székelyföldet is, talán a határmenti városokat megkapnánk. Talán. Szatmárnémeti, Nagyvárad, Arad meg ezek városainak a környékét.
És én mondjuk jónak találom ezt a külpolitikát részéről, hiszen mint nagyhatalom, azért mégis csak Putyin áll a legközelebb hozzánk.
Bocsánat az elméletemért, de így ezeket hoztam össze, amiket hallottam ezidáig. Senki nem mondott semmit, hogy ez lesz vagy nem,. Csupán a történesek, az eddig történtek, nekem ezt a fajta reményt sugallja. Egyébként politikailag senkit sem vetek meg. Univerzális gondolkodásban mindegyik magyar párt jó lenne. csak hát mindegyiknek vannak hátrányai is.
Románia napjai meg vannak számlálva. Az Oroszok a tenger felől bezúzzák a románokat, Bukarest elesik. Drónokkal gyújtják fel a házakat, savval, lépfenével öntik nyakon a törvényhozókat, minden fontos építményüket lebombázzák, a katonai vezetőket is kilövik, a teljes vezérkar megsemmisül.
100 év gazdasági kizsákmányolása, a kisebbségek jogainak sárba tiprása itt ér véget. A most lemondott elnök tudja jól, hogy akasztással fenyegetőzni öngyilkosság. Románia Putyin csizmájára tapadt kutyasár, amit napok alatt letisztít a Fekete tengerben. Így ér véget egy aljas, mocskos, történelemhamisító, korrupt, alávaló nép története. Még alszik a medve, de nem soká eljön a tavasz első napsugara és kijön a barlangjából. A románok pokoljárása pont olyan lesz, mint az orosz tél. Hosszú és csontighatolóan fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!