Törökországot miért nem ítélik el a kurdok ellen indított agressziója miatt?
Nincs elnyomás ugye? Csak a rendőr nem foglalkozik azzal amikor előtte lincselnek meg egy kurdot, és ez csak egy eset ami még a mainstream török médiába is bekerült, és akkor még mennyi van ami nem kerül be a hírekbe....
Itt pedig a kommandó támad rá egy mára már -koncepciós vádak alapján- betiltott kurd pártra.
Szóval kurdok alapíthatnak pártot, hogy akkor parlamentáris keretek között érjenek el valamit, mennek vele bármire is? Nem mert a törökök mindaddig elnyomják őket amig nem lesznek hajlandóak asszimilálodni....
Ez a videó is sokat elmond, mennyire jó a kurdok helyzete Törökországban, ez a képviselőnő konkrétan a parlamentben kijelenti, hogy a török nép és a kurd nép nem lehetnek egyenlők, fordítsd le nyugodtan a címet Google fordítóval, ezt így konkrétan kimondja.
Tudod, hogy hívják ezt? Fasizmus, a hozzad hasonló fogyatékosokat meg ügy hogy fasiszta....
Nem hiszem hogy Törökországban élsz. Azt viszont el tudom képzelni hogy félig kurd félig magyar vagy, halassz dolgokat de fogalmad sincs az egészről, ezért mindenfélét hazudozol. Te kb 20-30 évvel ezelőtti Törökországról beszélsz. Mint mondtam sokszor jártam Törökországban és jól beszélek törökül szóval nyugodtan linkelhetsz török nyelvű oldalakat vagy videókat. Le is fordítom neked ha akarod :) Azt elárulod hogy milyen szinten beszéled a török nyelvet? Igazából tudom a választ csak tőled szeretném hallani.
Ezek a cikkek arról szólnak hogy Törökországban bevezették a kurd nyelvet mint választható nyelvet és kurd nyelven oktató iskolák is elindultak. Hagy kérdezzem már meg hogy Magyarországon a cigány gyerekek milyen nyelven tanulnak? Hány iskolában választható a cigány nyelvű oktatás? Általános és Középiskolákban? Hmm? Akkor Magyarország is elnyomó diktatúra?
"Kurd nyelvű népdalok halgatásáert börtönbe kerülhetsz!!"
Hát ezen jót nevettem :) Akkor nekem is börtönbe kellene mennem mert ha bekapcsolom a TV-t és a török műholdon található kurd csatornára kattintok azon kurd zene is megy. Ezért még 30 éve sem kellet börtönbe mennie senkinek. Ezeket a hülyeségeket melyik oldalról szedted?
Kurd párt politikusait azért zárják börtönbe mert a PKK nevű terrorszervezettel együttműködnek. Azok tagjait bújtatják, a szervezett pénzelik, meg hasonlók.
A videón látható eset sajnálatos, de amit látod a rendőr próbálja védeni a srácot. Amúgy ilyen eset Magyarországon is történt néhány éve. Egy szélsőjobbos csoport cigányokat gyilkolt sorozatban. Akkor Magyarország is egy szélsőséges fasiszta állami ahol elnyomják a kisebbségeket.
A kurd pártot még jó hogy betiltották. Világon mindenhol betiltanák ha terroristákkal működik együtt.
A másik videóban felszólaló hölgy azt mondja a kurd párt kivetetné a török alkotmányból a "török állampolgár" részt, mert szerintük az rasszizmus. Ez olyan mintha a magyarországi cigányok azt mondanák ők nem akarnak magyar állampolgárok lenni mert az rasszizmus rájuk nézve szóval vicc kategória.
Egyébként érdekes hogy felsorolod a törökök túlkapásait, amiknek van igazságtartalma, de egy szót nem szólsz a PKK nevű kurd terrorszervezet tagjairól. Ha tényleg ott élsz, amit én kétlek, akkor tudnod kellene hogy számtalan robbantásos és fegyveres civilek elleni merényletért felelősösek Törökországban. Bevételei forrásaik között van a kábítószer kereskedelem és embercsempészet. Kb az egész világ terrorszervezetként tartja őket számon. Biztos kiment a fejedből. Képzeld el ezt Magyarországon. Mondjuk a cigányok hetente robbantanának bombákat amikben magyarok ezrei halnának meg. Szerinted lennének ilyen esetben cigányok elleni túlkapások vagy sem?
Azt is áruld már el nekem, hogy lehet az hogy kurdok milliói vándoroltak Törökország nyugati, törökök lakta részére, ha a török elnyomják és gyilkolják őket? :) Hogy lehet hogy Irakból és Szíriából kurdok százezrei menekültek Törökországba? Azt állítod a törökök elnyomják és meglincselik őket. Akkor miért nem mennek Törökországból Észak-Irakba? A valóságban onnan jönnek Törökországba.
Szóval fogalmad sincs az egészről, vagy pedig félig kurd vagy aki itt él és hazudozol mindenfélét.
"12:26: tessék, troll, ezt művelik a kedvenc törökjeid: [link]
Jól is teszik. Ezt már régen meg kellet volna tenniük. Az feltűnt hogy a törökök a Szabad Szír Hadsereggel együttműködve dolgozik? Tudod ők a helyiek. Egyébkén ha a törökök akarnák, 1-2 nap alatt a földdel tennék egyenlővé az egész területet. Azért haladnak lassan hogy ne legyen civil áldozat. Gondolom az már nem zavar hogy a kurd terrorszervezet tagjai, akiket védesz török városokat lődöznek. Legutóbb egy tizenéves srác halt meg. Te ezekkel szimpatizálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!