Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Észak Coreaba vagyok is...

Ha Észak Coreaba vagyok is tegyük fel megöltém King Jot akkor ügye az nem számítana rossz tettnek?

Figyelt kérdés
helyesírási hibát kérlek nézetek el nekem sajnos Dixgraphiam van.
2018. jan. 2. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem sikerülne, és kivégeznének.
2018. jan. 2. 16:22
 2/10 anonim válasza:

Annak mindenki örülne, igaz kivégeznének a koreaiak de nagyon jót tennél az emberiséggel. :)

hajrá

2018. jan. 2. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Kivégeznének?? De jót tennék?? Szerintem akki mellette állnak jelenleg azzok is örülnék neki! Ha bár nem értem én a helyükbe jól fel lazadnék a népel ugy hogy még a katonai sem lennék vele! Vagy tudjátok mit lehetséges hogy a haláltul jó neki? de azért néha jó bele gondolni a ténybe hogy legyőzöm.
2018. jan. 2. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a saját környezetedben tegyél apróbb, jó dolgokat.

Például önkénteskedj egy menhelyen, az ilyen nagy dolgokat pedig hagyd azokra, akik értenek hozzá.

2018. jan. 2. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
King Joe xd
2018. jan. 2. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Még az országba sem fogsz bejutni, barátom... :)
2018. jan. 2. 17:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem írd le ezeket így ahogy most ide nekünk, és küldd el neki emailben. Garantált lesz a végeredmény, halálra fogja röhögni magát. :-)
2018. jan. 2. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell elküldeni semmit senkinek..a titkosszolgálata ezt már a kiíráskor elolvasta, és továbbította...(a címeddel, neveddel)..ma már így van ez..
2018. jan. 2. 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:
az ellenségeik valószínűleg kitüntetnének, a pártfogóik pedig sortűz elé állítanának
2018. jan. 3. 09:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem érnél el vele semmit, mást állítanának a helyére, de szerintem még annyi esze neki is van mivel diktátorról beszélünk hogy nyilvánosan ő sem jelenik meg hanem dublőrt használnak
2018. jan. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!