Ha Észak Coreaba vagyok is tegyük fel megöltém King Jot akkor ügye az nem számítana rossz tettnek?
Figyelt kérdés
helyesírási hibát kérlek nézetek el nekem sajnos Dixgraphiam van.2018. jan. 2. 16:08
2/10 anonim válasza:
Annak mindenki örülne, igaz kivégeznének a koreaiak de nagyon jót tennél az emberiséggel. :)
hajrá
3/10 A kérdező kommentje:
Kivégeznének?? De jót tennék?? Szerintem akki mellette állnak jelenleg azzok is örülnék neki! Ha bár nem értem én a helyükbe jól fel lazadnék a népel ugy hogy még a katonai sem lennék vele! Vagy tudjátok mit lehetséges hogy a haláltul jó neki? de azért néha jó bele gondolni a ténybe hogy legyőzöm.
2018. jan. 2. 16:35
4/10 anonim válasza:
Inkább a saját környezetedben tegyél apróbb, jó dolgokat.
Például önkénteskedj egy menhelyen, az ilyen nagy dolgokat pedig hagyd azokra, akik értenek hozzá.
6/10 anonim válasza:
Még az országba sem fogsz bejutni, barátom... :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem írd le ezeket így ahogy most ide nekünk, és küldd el neki emailben. Garantált lesz a végeredmény, halálra fogja röhögni magát. :-)
8/10 anonim válasza:
Nem kell elküldeni semmit senkinek..a titkosszolgálata ezt már a kiíráskor elolvasta, és továbbította...(a címeddel, neveddel)..ma már így van ez..
9/10 anonim válasza:
az ellenségeik valószínűleg kitüntetnének, a pártfogóik pedig sortűz elé állítanának
10/10 anonim válasza:
Nem érnél el vele semmit, mást állítanának a helyére, de szerintem még annyi esze neki is van mivel diktátorról beszélünk hogy nyilvánosan ő sem jelenik meg hanem dublőrt használnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!