A következő világháború hogyan nézhet majd ki?
Szerintem a modern hadviselés miatt egyre inkább háttérbe szorulhat a szárazföldi,fegyverekkel vívott háború.
De azt sem mondanám hogy atomokat dobálnak majd egymásra.
"Nem tudom, hogy miféle fegyverekkel harcolnak majd a harmadik világháborúban, de ezt tudom, hogy mivel a negyedikben: kövekkel és botokkal. "
Albert Einstein, fizikus.
drón
vegyifegyver sárgaláz ebola malária húsevőbaktériumok stb
biológiai fegyverek
lopakodó vadászgépek
hosszútávú rakéták
rakétaelhárítók mint a vaskupola
torpedók
műholdról vezérelt atomata járművel/drónok tudom hogy már írtam csak az önjáró autók miatt
meg protézisek a katonákon amikkel sokkal sokkal nagyobb súlyt képesek elvinni kb 100 kg ot simán egészen 200 kg ig
gps es golyó vagyis nyomkövetős
ezek nincsenek ivatalosan elismerve csak pletykák
drónokat viszont már élesben is használnak vegyi meg biológiai fegyvereket pedig a hideghábor alatt már kifejlesztették nem kevés emberélet árán
a nézhet hat het rag volna lenne feltételes módot jelent
radásul nem válaszoltok a kérdésre
milyen lett volna az ebéd?
nem is ebédidő van hanem vacsora ez a ti válaszotok
Nem lesz, mert a szuperhatalmakat a nem szuperhatalmak nem tudják megszorongatni. A szuperhatalmak egymást meg nem fogják közvetlenül megtámadni.
Ha meg véletlenül valamelyik a vereség közelébe kerülne, akkor kb. 20 perc alatt lerendeznék a Föld jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!