Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nah tessék az OMG weblapok...

Nah tessék az OMG weblapok fejlesztési költsége 1milliárd előreláthatóan?

Figyelt kérdés

[link]

erről beszéltem. jó kis zsebpénz lesz, beülnek és kapásból tömik magukat. gratula.. mondjuk ezt vártam.

2010. jún. 2. 16:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

de ha már itt tartunk, akkor áruld el, hogy konkértan a számitástechnikán belül te mivel is foglalkozol?

(jah és mellesleg tudtommal a 400 domain névből alig 120 az ami használatos, a többi megy a kukába, csak hogy még kicsit szúrkáljalak, hogy mennyire tájékozatlan is vagy mellé)

2010. jún. 2. 23:23
 22/31 A kérdező kommentje:

És amúgy még egy érdekesség te nagy "informatikus":

magyarország legerősebb gépe:

[link]

140millió Ft.

ennek a tizede jó ha kell, főleg, hogy ebben a gépben csomó fölösleges dolog van amire nincs szüksége egy webszervernek (már ha tudod mi a különbség egy webszerver és egy CS szerver között)

2010. jún. 2. 23:27
 23/31 A kérdező kommentje:
és akkor még annyit, hogy én legalább érvelek, de te az utóbbi 2 "hozzászólásodban" erre sem voltál képes, csak fröcsögni.
2010. jún. 2. 23:27
 24/31 anonim ***** válasza:
41%

Képzeld, felfogtam, hogy 125 körül van a használt weboldalak száma. Nem webfejlesztéssel foglalkozom, hanem modellezéssel és animálással. Mellesleg, ha nem egy meteorológiai számításokat végző számítógépet linkeltél volna, még el is hittem volna, hogy valamennyire konyítasz a szakmához.

Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy webdesigner lennél, amikor még azt se vagy képes felfogni, hogy ez nem egy fejlesztési projekt, hanem újraszervezés.

2010. jún. 3. 10:43
 25/31 A kérdező kommentje:

nah egy animátor modellező csak ne szóljon ebbe a témába :D

1. tudom mit linkeltem be, de ugye eléggé hülye vagy hozzá, hogy azt már nem olvastad el, amit írtam utána, hogy "sok fölösleges dolog van benne" pl grafikus ezsközök, a sok-sok TB-nyi adattároló, stb. (De akkor érthető, hogy nem tudod mi az a webszerver)

2. nem vagyok webdesigner, hála az égnek. Programozó vagyok. De láthatóan nem tudod mi a kettő közötti különbség. Tudod a designer csak a lap külsejét csinálja meg, az igazi kemény munka emögött áll és más szakemberek csinálják.

szerinted az újraszervezés nem fejlesztés? Újracsinálják a lapokat, átszervezik, és előbb még azzal hadakoztál, hogy sávszélesség meg szerver így meg úgy(össze-vissza beszélsz)

amúgy meg te jöttél a 400 domain-el, most miután mondtam, nyilván tudod, hogy 120 körül van az ami használt, tehát hülyeség a 400-al érvelned.

kijelenthetem, hogy nem csak konyítok, hanem értek hozzá. Te pedig egy kis laikus vagy aki szeretne okosakat mondani.

Maradj meg inkább a 3DSMax -nál minthogy az idegeimet húzod fel a baromságaiddal. Mellesleg sok érvemre, kommentemre bsztál válaszolni, mert kb ennyit értesz hozzá.

2010. jún. 3. 10:51
 26/31 anonim ***** válasza:
Az tényleg kicsit érthetetlen, hogy miért sokkal drágább maguknak csinálni, mint bérelni, vagy miért nem bérelnek, ha az olcsóbb és jobb (valódi szakemberek tartják a lépést a korral és garanciák, hála a versenynek). Semmi érzékeny infó nincs egy webszerveren, viccesen betörni meg továbbra is a konfigurációs hiányosságokon át lehetséges (bocs, unix alapokon, de nem is billy fsta a zinternet). Egyetértek a kérdezővel: nyilvános okosítás, sok az éhes száj biztos.
2010. jún. 8. 10:08
 27/31 anonim ***** válasza:
Kérdező!Tudom nem tartozik ide, de szeretném megkérdezni, hogy te milyen iskolát végeztél vagy magadtól tanultál, mert ezzel a webbel kapcsolatban lehet, hogy szeretnék kérdezni egy két dolgot?
2010. jún. 8. 16:38
 28/31 A kérdező kommentje:

"ma 10:08"

a probléma az, hogy általában tényleg valami csókos emberke kapja meg a melót aki megcsinálja kis pénzért és a többit zsebre teszik.

ez pedig a másik a fényűzés pazarlás, hogy windows-t tolnak be linux helyett, MSSQL-t mysql helyett és ASP-t php helyett.

és mint láthattad a korábbi kommenteket, sokan ezt simán meg is eszik és még meg is köszönik.

2010. jún. 8. 19:40
 29/31 A kérdező kommentje:

"ma 16:38"

nagyon nagyon sokat tanulok önerőből, úgy hiszem ezekben a szakmákban csak így lehet nagyon nagyokat ugrani.

végeztem sulikat is, igaz csak OKJ-seket, szoftverüzemeltetőit, rendszerprogramozóit és média technológus asszisztensit.

De ahogy egy tanárom mondta annó, ők csak kaput nyitnak nekünk. és így is van. A nagyját a melónak magadtól kell elvégezni.

Ha kíváncsi vagy valamire kérdezz nyugodtan, nem garantálom, hogy kielégítő választ adok, de meglássuk.

2010. jún. 8. 19:42
 30/31 anonim ***** válasza:

"A webdizájnnal is foglalkozó Ferling Webline Kft. ügyvezetője szerint a nagy online rendrakás költsége mindent összevetve egymilliárd forint is lehet, de az ügyfél igényeitől függően az ár magasabb is lehet."

"A Világgazdaság megpróbálta megtudni a kormánytól, hogy milyen összeget szán a projektre, de sem a kormányfő szóvivői irodáján, sem a Fidesznél nem tudták érdemben feltenni kérdéseiket"

Majd akkor háborogj, ha a kormány közöl összeget. Addig hiába szórod itt az agyadat.

2010. jún. 8. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!