Nah tessék az OMG weblapok fejlesztési költsége 1milliárd előreláthatóan?
erről beszéltem. jó kis zsebpénz lesz, beülnek és kapásból tömik magukat. gratula.. mondjuk ezt vártam.
de ha már itt tartunk, akkor áruld el, hogy konkértan a számitástechnikán belül te mivel is foglalkozol?
(jah és mellesleg tudtommal a 400 domain névből alig 120 az ami használatos, a többi megy a kukába, csak hogy még kicsit szúrkáljalak, hogy mennyire tájékozatlan is vagy mellé)
És amúgy még egy érdekesség te nagy "informatikus":
magyarország legerősebb gépe:
140millió Ft.
ennek a tizede jó ha kell, főleg, hogy ebben a gépben csomó fölösleges dolog van amire nincs szüksége egy webszervernek (már ha tudod mi a különbség egy webszerver és egy CS szerver között)
Képzeld, felfogtam, hogy 125 körül van a használt weboldalak száma. Nem webfejlesztéssel foglalkozom, hanem modellezéssel és animálással. Mellesleg, ha nem egy meteorológiai számításokat végző számítógépet linkeltél volna, még el is hittem volna, hogy valamennyire konyítasz a szakmához.
Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy webdesigner lennél, amikor még azt se vagy képes felfogni, hogy ez nem egy fejlesztési projekt, hanem újraszervezés.
nah egy animátor modellező csak ne szóljon ebbe a témába :D
1. tudom mit linkeltem be, de ugye eléggé hülye vagy hozzá, hogy azt már nem olvastad el, amit írtam utána, hogy "sok fölösleges dolog van benne" pl grafikus ezsközök, a sok-sok TB-nyi adattároló, stb. (De akkor érthető, hogy nem tudod mi az a webszerver)
2. nem vagyok webdesigner, hála az égnek. Programozó vagyok. De láthatóan nem tudod mi a kettő közötti különbség. Tudod a designer csak a lap külsejét csinálja meg, az igazi kemény munka emögött áll és más szakemberek csinálják.
szerinted az újraszervezés nem fejlesztés? Újracsinálják a lapokat, átszervezik, és előbb még azzal hadakoztál, hogy sávszélesség meg szerver így meg úgy(össze-vissza beszélsz)
amúgy meg te jöttél a 400 domain-el, most miután mondtam, nyilván tudod, hogy 120 körül van az ami használt, tehát hülyeség a 400-al érvelned.
kijelenthetem, hogy nem csak konyítok, hanem értek hozzá. Te pedig egy kis laikus vagy aki szeretne okosakat mondani.
Maradj meg inkább a 3DSMax -nál minthogy az idegeimet húzod fel a baromságaiddal. Mellesleg sok érvemre, kommentemre bsztál válaszolni, mert kb ennyit értesz hozzá.
"ma 10:08"
a probléma az, hogy általában tényleg valami csókos emberke kapja meg a melót aki megcsinálja kis pénzért és a többit zsebre teszik.
ez pedig a másik a fényűzés pazarlás, hogy windows-t tolnak be linux helyett, MSSQL-t mysql helyett és ASP-t php helyett.
és mint láthattad a korábbi kommenteket, sokan ezt simán meg is eszik és még meg is köszönik.
"ma 16:38"
nagyon nagyon sokat tanulok önerőből, úgy hiszem ezekben a szakmákban csak így lehet nagyon nagyokat ugrani.
végeztem sulikat is, igaz csak OKJ-seket, szoftverüzemeltetőit, rendszerprogramozóit és média technológus asszisztensit.
De ahogy egy tanárom mondta annó, ők csak kaput nyitnak nekünk. és így is van. A nagyját a melónak magadtól kell elvégezni.
Ha kíváncsi vagy valamire kérdezz nyugodtan, nem garantálom, hogy kielégítő választ adok, de meglássuk.
"A webdizájnnal is foglalkozó Ferling Webline Kft. ügyvezetője szerint a nagy online rendrakás költsége mindent összevetve egymilliárd forint is lehet, de az ügyfél igényeitől függően az ár magasabb is lehet."
"A Világgazdaság megpróbálta megtudni a kormánytól, hogy milyen összeget szán a projektre, de sem a kormányfő szóvivői irodáján, sem a Fidesznél nem tudták érdemben feltenni kérdéseiket"
Majd akkor háborogj, ha a kormány közöl összeget. Addig hiába szórod itt az agyadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!