Jan Slota Új Európája?
2010. jún. 1. 15:35
11/26 anonim válasza:
Hát ez gyagyás! De nem telhetetlen, mert a Dunántúlt az osztrákoknak adná. Kellünk nekik? Én ott lakom. Vagy már lezsírozta a tesókkal? Esküszöm, néha az az érzésem, hogy Hitler reinkarnálódott az ő "személyében". Könyörgöm, lője már le valakiiiii!!!
12/26 anonim válasza:
Ha ennyire szítja a tüzet, előbb-utóbb valaki megteszi
13/26 anonim válasza:
Ebben csak az a borzasztó, hogy ezt a tetűt megválsztották (és valszeg ezért választották meg).
14/26 anonim válasza:
és közben itthon meg Vonát csesztetik!
15/26 anonim válasza:
Emberek, ne feledjük, egy, a vakvéletlen miatt hatalomra került pártról van szó, egyszámjegyű százalékos támogatottsággal.
16/26 anonim válasza:
Pfff! Az ország egy részét pont azoknak adná, akik ténylegesen elnyomták őket (is!) több száz évig!!! Nem minket kéne utálni, hanem az osztrákokat!
17/26 anonim válasza:
Ott éltem a tótok között,és ettől gyűlölködőbb nép nincs.Tapasztalat.....Akik azt mondják a cigány a legrosszabb nép, az még nem élt szlovákok közt magyarként...ezek paranoiások,mindegy mi mit mondunk,az súlyos szlovákia ellenes támadás nekik......
18/26 anonim válasza:
Egy szégyen ez az ember , de csak azért csinálja mert FÉL TŐLÜNK , csak egy a baj , HOGY MI NEM FÉLÜNK TÖLE ! :)
Matek 1 - es Földrajz 1 - es kb ennyi ez az ember.
A köpésem többet ér ennél a senkinél :)
19/26 anonim válasza:
20:00 én töriből is megbuktatnám....:DD
20/26 anonim válasza:
Csak azért nem neveztem el a ma reggeli kulámat Slotának, mert szebb nevet érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!