Egy nagy plakátra írnám ki kisbetűkkel a nevüket. Úgy kell nekik!
2010. jún. 3. 16:24
4/19 anonim válasza:
"direkt kisbetű"
Ha te nem adod meg egy másik embernek azt a tiszteletet, hogy a nevét nagybetűvel írod, hogyan várhatnál te tisztelet másoktól?
Azért a magyarság-szereteted és a gyűlöleted ne tegyen már olyan vakká, hogy észre sem veszed mikor válsz kicsinyessé és aljassá...
2010. jún. 3. 16:34
5/19 anonim válasza:
Gratulálok Kérdező, igen kemény gyerek vagy, mert te bizony nem írsz le két nevet úgy, ahogy illene. Jól megmutattad nekik, szerintem nem is merik kirakni azt a táblát. Én inkább az ilyen emberek szaba véleménynyílvánítását akadályoznám.
2010. jún. 3. 16:39
6/19 anonim válasza:
Fegyverbe vágnám a parlamentet és odaküldeném őket. Legalább egyszer az életben cselekedhetnének a hazáért.
2010. jún. 3. 16:43
7/19 anonim válasza:
Engem nem érdekel, mit csinál az a két balfék, és ha korlátlan, isteni hatalmam lenne, elérném, hogy mást sem. Az majd betesz a feltűnési viszketegségüknek és talán normalizálódik a helyzet.
2010. jún. 3. 17:09
8/19 bumbi02 válasza:
értelmetlen kérdés...
amugy meg miért ne avathatnának akármilyen táblát? ami nekünk fáj lehet másnak jó... nem gondoltátok h ök is majd velünk pityeregnek trianon miatt?
2010. jún. 3. 17:14
9/19 anonim válasza:
"amugy meg miért ne avathatnának akármilyen táblát? ami nekünk fáj lehet másnak jó... nem gondoltátok h ök is majd velünk pityeregnek trianon miatt?"
Te magyar vagy? Se a stílusod, se az írásod alapján nem nézlek annak. Figyelj, azzal semmi probléma, hogy ők nem sírnak a mi problémánkon, de talán informálódhatnál egy kicsit Fico és a szlovákiai magyar kisebbség kapcsolatáról. Meg fog változni a véleményed.
2010. jún. 3. 17:19
10/19 anonim válasza:
17:19, 76%, a társaiddal együtt felhagyhatnátok már azzal, hogy aki veletek ellentétes nézeteket vall, arról egyből megállapítjátok, hogy nem magyar. Legalább annyira magyar, mint ti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!