Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Az egyik egy munkaszerződés módosítás aláírása nélkül nem valósítható meg. De egy migráns kvóta elfogadásához elegendő a többség szavazata. Mint ahogy a jövő évi választásnál is érdekes módon a több szavazatot kapott párt fog nyerni. ha ezt 2 millió ember hozza össze, akkor a maradék 8 milliónak ezt kénytelen elfogadni.
2017. nov. 25. 22:18
12/34 A kérdező kommentje:
Na pontosan ez látszik körvonalazódni. 2 millió ember elmegy,és a Fideszre szavaz,8 millió meg otthon marad,dacból,vagy éppen nem ér rá,de távol marad.És ami a hab lesz a tortán,hogy a 2 milliónak lesz 2/3-os többsége a parlamentben,a 8 milliós többség felett! Na ez a magyar 21.századi demokrácia lényege.
Ennek kidolgozása teljesen a Fideszhez kötődik.
2017. nov. 25. 22:25
13/34 anonim válasza:
69% az hogy sértegetsz a válaszodban csak azt erősíti hogy tudod igazam van. Semmilyen ez irányú kötelezettséget nem vállaltunk. Sőt a hatályos törvények alapján a menekültek csak az első biztonságos országig menekültek. Az meg nem az Unio területe. Így még inkább jogtalan ránk eröltetni bármiféle befogadást.
2017. nov. 25. 22:29
14/34 anonim válasza:
55%
A munkaszerződéses hasonlatod egy faxság.
A jelen helyzet inkább a törvényhozáshoz hasonlít. Tehát ha a parlament hoz egy olyan döntést, hogy nekem be kell menjek szombaton dolgozni, akkor be fogok menni szombaton dolgozni.
Ennyi.
Most az EU 28 tagállamából 21 megszavazta a kvótát teljesen demokratikusan.
Tehát akkor lesz kvóta.
Ennyi.
Az, hogy neked ez nem tetszik, az a te dolgot és kb senkit nem érdekel mert a 21 tagállam az EU lakosságának a 85%-át és a gazdaságának a 90%-át reprezentálja. Te a maradék 15% illetve 10% vagy.
Úgyhogy kuss.
Ezt csak azért írtam le, hogy tisztán lássuk a helyzetet és az erőviszonyokat.
2017. nov. 25. 22:30
15/34 anonim válasza:
Lehet, hogy semmilyen ez irányú kötelezettséget nem vállaltunk, de azt sem, hogy stadionokat és kisvasutakat fejlesztenek kórházak helyett eu-s pénzből.
2017. nov. 25. 22:31
16/34 anonim válasza:
Persze ha az Uniós képviselők bármit megszavaznak az rendben van ugye? Ha a választók jóvoltából a fidesz nyer hát az már egyenesen felháborító.
2017. nov. 25. 22:31
17/34 anonim válasza:
69% eddig nem azt szajkóztátik hogy nincs is kvóta? Most meg ezzel érvelsz? Kezdesz belezavarodni a mondandódba. És egyre trágárabb is vagy . Ez a stílusod?'Ideges vagy? Ne legyél már alpári
2017. nov. 25. 22:34
18/34 anonim válasza:
Mit lehet azon nem érteni, hogy az EU 28 tagállamából 21 megszavazta a kvótát? Pontosabban azt szavazták meg, hogy ha a fogadó országok túlterheltek, akkor be kell segíteni a többieknek is.
2017. nov. 25. 23:08
19/34 anonim válasza:
Vállaltunk ilyen kötelezettséget belépéskor?
2017. nov. 25. 23:19
20/34 anonim válasza:
"69% eddig nem azt szajkóztátik hogy nincs is kvóta? Most meg ezzel érvelsz? Kezdesz belezavarodni a mondandódba. És egyre trágárabb is vagy . Ez a stílusod?'Ideges vagy? Ne legyél már alpári"
Nem vagyok ideges, csak sokkal egyszerűbb így, közvetlenül leírni a valóságot mint cirkalmas körmondatokban fogalmazni. Így mindenki megérti a lényeget, még az is aki nem jártas az ilyen dolgokban.
Egyébként én nem szajkóztam semmit.
Ideje lenne elfelejteni a "ha nem vagy Fideszes akkor csak MSZP-s ballibse lehetsz" felállást.
Én centrista és technokrata vagyok, és nem szajkóztam semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!