A romanok utalnak minket jobban vagy mi oket?
Figyelt kérdés
Mi allitolag ezer evig kinoztuk oket es elvettuk e lehetoseget toluk hogy tortenelmet irjanak. Ok ezzel szembe csak 100 eve kinozzak a hataron kivul rekedt magyarokat. Ez alapjan az o gyuloletuk jogosabb. Mit szoltok?2017. nov. 24. 14:29
1/20 anonim válasza:
Ne vedd egy kalap alá se a románokat, se a magyarokat e tekintetben. Értelmes ember nem gyűlöl senkit, főleg nem ismeretlenül. A ma élő embereknek már vajmi kevés köze van ahhoz, ami ezer vagy akár száz éve történt. Próbáljuk meg lezárni a múltat, és továbblépni.
2/20 anonim válasza:
Szerintem mi, hisz nekünk van okunk rá, ők csak azért utálnak minket, mert véletlenül velünk akadtak össze, a mi földünket rabolták el. Mi nem kínoztuk őket, itt se voltak sokáig, csak ők hazudják ezt. Kérdés, hogy egy hazug ember tudja-e, hogy hazudik, vagy még ő is elhiszi-e.
3/20 Alain Delon válasza:
Mivel a románok többen vannak, ezért esélyes, hogy közöttük több a h_lye, ezért tömegében ők utálnak jobban minket.
4/20 anonim válasza:
Egyik románban sincs akkora gyűlölet mint bennem. Fuj. Európa Indiája fucking fuckfaces
5/20 anonim válasza:
"Értelmes ember nem gyűlöl senkit, főleg nem ismeretlenül."
Ez fasság. Értelmes ember mindenkit egyformán gyűlöl, nemre, vallásra, rasszra stb. való tekintet nélkül. Nem attól leszel értelmes, hogy megjátszod magad.
6/20 anonim válasza:
Utolsó ez nagyon igaz. Nem vagyok rasszista mert egyformán gyűlölök mindenkit.
7/20 anonim válasza:
Szerintem egál. Az idióták mindenhol köpködik a másik oldalt, az értelmes emberek meg belátják hogy a mai embereknek semmi köze ahhoz ami több száz éve történt. Meg talán be kéne látni hogy így vagy úgy de a történelmünk összeforr, valószínűleg egy tőről származik a két nép, hasonló problémákkal találtuk magunkat szemben itt Európa perifériáján az évszázadok során, és most is hasonló problémákkal küzdünk. Talán inkább össze kéne fogni a román testvéreinkkel nem pedig köpködni őket.
8/20 anonim válasza:
#5: "Nem attól leszel értelmes, hogy megjátszod magad." Valóban nem, de attól sem, hogy mindenkit gyűlölsz.
9/20 anonim válasza:
#5: Aki azt állítja, hogy mindenkit egyformán gýűlöl, ugyanúgy megjátssza magát, mint aki azt állítja, hogy senkit.
10/20 anonim válasza:
"Ez fasság. Értelmes ember mindenkit egyformán gyűlöl, nemre, vallásra, rasszra stb. való tekintet nélkül. Nem attól leszel értelmes, hogy megjátszod magad."
Hát az ilyen gondolkodású "értelmes" magyarokat én is gyűlölöm az tuti, a normális románt meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!