Igaz-e, hogy az 1920-ban lejáró trianoni békediktátum után az anyaországtól elszakított magyar országrészek újra egyesülhetnek?
"és mint minden leghosszabb távú nemzetközi szerződés, az is 99 év után jár le"
Értem, akkor hogy lehet, hogy Mandzsúria most nem Oroszországé? Mert az 1905-ben megkötött portsmouthi béke már lejárt, ha jól számolom...
Szóval ez így megdőlt, de szóljatok, ha Mandzsúria mégis visszakerült...
Egyébként örülnék, ha felül lehetne bírálni a trianoni diktátumot, de ez sajnos nem így működik.
'Hagyjuk ez a károgást Andizsuzsi. Ideje lesz tudomásul vennetek hogy a területek 2020. után visszacsatolásra kerülnek, hiába álltok fejtetőre és kezdtek el forogni.'
Aha, persze. Ahogy azt Móricka elképzeli :D
De meglátjuk, milyen pofát vágtok, mikor eljön 2020 és minden marad a régiben.
'Én sosem írok baromságot, mert magyar ember vagyok.'
Magyar ember létedre mégis képes vagy orbitális faxságokat ideírni :P
"Konkrétan egyébként 2020. június 4.-én fog lejárni és a területek visszacsatolására ezután fog sor kerülni. A sok antimagyar söpredék nem kis megrökönyödésére. Majd akkor sírhattok libsik."
Örülök hogy végre valaki le merte írni az igazságot.
És komolyan elhiszik..... Döbbenetes.
Mondjuk ez sokat elárul az országról. :-D
'Remélem hogy a visszacsatolás után az ilyen robgrosz és andizsuzsi féléket külföldre telepítik.'
Csak a magad nevében beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!