Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz-e, hogy az 1920-ban...

Igaz-e, hogy az 1920-ban lejáró trianoni békediktátum után az anyaországtól elszakított magyar országrészek újra egyesülhetnek?

Figyelt kérdés
Számos városi legenda kering arról, hogy a magyar kormány azért foglalkozik sokat az 1920-ban kötött trianoni békeszerződéssel elszakított országrészek magyar lakosságának pénzügyi és más módokon való segítésével, mert a békediktátum lejárta után az elszakított területeket feltétel nélkül vissza lehet majd foglalni. Kíváncsi lennék rá, hogy ki mit tud erről.

2017. nov. 16. 12:33
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
93%

"és mint minden leghosszabb távú nemzetközi szerződés, az is 99 év után jár le"

Értem, akkor hogy lehet, hogy Mandzsúria most nem Oroszországé? Mert az 1905-ben megkötött portsmouthi béke már lejárt, ha jól számolom...

Szóval ez így megdőlt, de szóljatok, ha Mandzsúria mégis visszakerült...

Egyébként örülnék, ha felül lehetne bírálni a trianoni diktátumot, de ez sajnos nem így működik.

2017. nov. 16. 15:12
 22/57 anonim ***** válasza:
82%

'Hagyjuk ez a károgást Andizsuzsi. Ideje lesz tudomásul vennetek hogy a területek 2020. után visszacsatolásra kerülnek, hiába álltok fejtetőre és kezdtek el forogni.'

Aha, persze. Ahogy azt Móricka elképzeli :D

De meglátjuk, milyen pofát vágtok, mikor eljön 2020 és minden marad a régiben.

2017. nov. 16. 15:16
 23/57 anonim ***** válasza:
88%

'Én sosem írok baromságot, mert magyar ember vagyok.'

Magyar ember létedre mégis képes vagy orbitális faxságokat ideírni :P

2017. nov. 16. 15:39
 24/57 anonim ***** válasza:
11%

"Konkrétan egyébként 2020. június 4.-én fog lejárni és a területek visszacsatolására ezután fog sor kerülni. A sok antimagyar söpredék nem kis megrökönyödésére. Majd akkor sírhattok libsik."

Örülök hogy végre valaki le merte írni az igazságot.

2017. nov. 16. 16:39
 25/57 anonim ***** válasza:
23%
Remélem hogy a visszacsatolás után az ilyen robgrosz és andizsuzsi féléket külföldre telepítik.
2017. nov. 16. 16:41
 26/57 anonim ***** válasza:
85%
Ennyi szektás szélsőjobbost egy helyen...
2017. nov. 16. 16:43
 27/57 anonim ***** válasza:
79%

És komolyan elhiszik..... Döbbenetes.

Mondjuk ez sokat elárul az országról. :-D

2017. nov. 16. 16:44
 28/57 anonim ***** válasza:
74%

'Remélem hogy a visszacsatolás után az ilyen robgrosz és andizsuzsi féléket külföldre telepítik.'

Csak a magad nevében beszélj.

2017. nov. 16. 16:57
 29/57 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Most vettem észre, hogy véletlenül 1920-at írtam 2020 helyett a trianoni békediktátum lejárati határidejére. Szerencsére a legtöbb hozzászólót ez nem tévesztette meg és az ország újraegyesítése mellett állt ki. Másrészt minek azt bizonygatni, hogy a 99 évre szóló nemzetközi szerződéseknek mik a jogi feltételei, amikor azok minden nemzetközi joggal foglalkozó egyetemi jegyzetben és lexikonban benne vannak. Aki nem hiszi az járjon utána. Éljen a hazaárulók meg menjenek a francba.
2017. nov. 16. 17:11
 30/57 anonim ***** válasza:
51%
Ha van is ilyen kitétel valamelyik szerződésben, nem adják. Vissza kell venni.
2017. nov. 16. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!