Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Svédországban valóban ilyen...

Svédországban valóban ilyen sok magyar él?

Figyelt kérdés
Meglepődve vettem észre, hogy a Wikipédián fellelhető statisztikai adatok szerint a magyarok a három legnagyobb svéd városban (Stockholm, Göteborg, Malmö) is benne vannak a 10 legnagyobb bevándorlónemzet között. A "Hungarians" szócikk szerint egyébként 40-70 ezer magyar él a skandináv országban.
2017. nov. 4. 19:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
35%
Az Eu-s országba kivándorló magyar is migráns, csak ugye a kormány propaganda szerint a migránst utálni kell, ezért jönnek azzal hogy az EU-n belül szabadon mozoghatsz meg dolgozhatsz, ami igaz is de ettől még migráns vagy.
2017. nov. 5. 00:37
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

Ki kell ábrándítanom a sok M1, Echotv, Nógrádi György propagandát túladagolásban nézőket, hogy Nyugat-EU-s országokban mi magyarok is "migránsok" vagyunk. Őket nem érdekeli hogy Orbán a muszlimokra érti, mert migráns alatt az összes kelet-európai bevándorlót érti.

Ilyenkor röhögök jót magamban, mikor az agymosottak itthonról jónak tartják az osztrák FPÖ (akik Burgenlandban a magyarokat tatárjáróknak hívja, a szerbeknek csontig benyalnak), a holland szabadságpárt (honlapot indított ahol jó spicli módjára lehet "panaszt" tenni kelet-eus bevándorlókra) és egyéb nyugat európai szélsőjobboldali pártot.

2017. nov. 5. 10:12
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

13

"Akkor azt mond meg, hogy miért bevándorló/migráns mondjuk az egyiptomi kollégám, és miért nem vagyok az én? Azért mert neki van vízum ragasztva az útlevelébe, nekem meg nincs?"

Hakapeszi úr arra céloz, h az egyiptomi a bőrszíne/származása miatt migráns, a magyar meg nem migráns, mert.

Mert csak.

Nem az, és kész.

Ezt akarja mondani szerintem. Csak nem tudja hogyan fogalmazza meg úgy, h közben ne tűnjön rasszista fajankónak.

2017. nov. 5. 12:28
 24/25 anonim ***** válasza:
23-as! Túl sok M1-et nézel.
2017. nov. 5. 13:04
 25/25 anonim ***** válasza:
24-es! Szerintem nem érted az iróniát :)
2017. nov. 5. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!