Svédországban valóban ilyen sok magyar él?
Figyelt kérdés
Meglepődve vettem észre, hogy a Wikipédián fellelhető statisztikai adatok szerint a magyarok a három legnagyobb svéd városban (Stockholm, Göteborg, Malmö) is benne vannak a 10 legnagyobb bevándorlónemzet között. A "Hungarians" szócikk szerint egyébként 40-70 ezer magyar él a skandináv országban.2017. nov. 4. 19:02
11/25 anonim válasza:
Hát akkor világosítsd már fel a hülyéket, hogy mi a különbség! Komolyan.
12/25 anonim válasza:
11.
Vázoltam, hogy nincs rá esély. A megértésükön túl helyezkedik el az oka.
13/25 anonim válasza:
Akkor azt mond meg, hogy miért bevándorló/migráns mondjuk az egyiptomi kollégám, és miért nem vagyok az én? Azért mert neki van vízum ragasztva az útlevelébe, nekem meg nincs? Németországban élek.
14/25 anonim válasza:
13.
Mondom, vagy érted vagy nem. Ha már magyarázni kell, régen rossz.
Vagy csak tetteted, hogy nem érted.
16/25 anonim válasza:
ha tehát én az eu-n kívülre megyek akkor én is migráns vagyok? ergó, ha kiköltözök holnap pl Macedóniába?
17/25 anonim válasza:
ma 20:37
vagy csak olyan agymosott kétbites lett, mint te. Svédországban is kíváncsi lennék, hogy minden magyar dolgozik-e vagy csak lóg a rendszeren...nem vagyok se migráns párti, se migráns ellenes, de az egyik hozzászoló még linket is küldött és jól leírta mi az a migráns és mire utal... de hát jobb előadni, hogy csak fekete, iszlám, szakállas afrikai/ázsiai léhűtők lehetnek...
18/25 anonim válasza:
"ha átköltözöl a szomszéd városba, az már migráció"
ez pontosan,így van. emlékszem, ezt gimnáziumban tanultuk földrajzból, akkor is érdekes volt hallani.
19/25 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez egy teljesen értelmetlen vita. Nem azon kéne vitázni, hogy ki migráns és ki nem, mert az, hogy valaki migráns önmagában nem egy probléma, ez nem egy negatív jelző. A törésvonal illegális és legális migránsok között van. Illegális migránsok a magyarok tényleg nem lehetnek az EU területén, ez egyértelmű. Viszont az is egyértelmű, legalábbis az én (szerintem egyébként a normális) felfogásom szerint, hogy a legális magyar migráns és mondjuk a legális nigériai migráns között nincs az égvilágon semmi különbség, mert mindkettő törvényszerűen költözött át egy másik országba, feltehetően azért, hogy jobban éljen, mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!