A nyugati államok gyakorlatilag a megvalósult nemzeti-szocializmus?
"mondjuk arról, hogy az a fizetés amiből a német adózik az a közép-kelet európaiak munkjából van keresztfinanszírozva"
Köszi, ismerem az otthoni munkamorált, volt szerencsém hozzá 10 évig. Tisztelet az üdítő kivételnek, de az átlag dolgozó csak ottlenni és kifizetve lenni akar, magyarán túlélni a 8 órát. A nyugati államokban sem várnak többet el, mint amik maguk is elvégeznek, csak nekünk tűnik ez agyondolgoztatásnak, mert nem hagyják hogy az emberek a töküket vakarják. Nálam is vannak németek meg 2 török. Na a 2 török kb. úgy áll a munkához, hogy más is odaférjen. A többit meg néha nekem kell már hazazavarni, mert lassabbak mint pl. a magyarok mert sokat pofáznak, de addig nem lépnek le, amíg a munka el nincs végezve.
Úgyhogy felejtsük már el ezt a szüveget, hogy a nyugat rajtunk él. Nyilván húz magyarországból hasznot, de nem így.
A magyarokat úgy lehet a legjobban lehúzni, hogy kinyitom a tescot, meg a mediamarktot vasárnap is, hogy hadd költse gavallér a nemlétező pénzét, aztán majd fizeti a kamatokat.
"Na a 2 török kb. úgy áll a munkához, hogy más is odaférjen. A többit meg néha nekem kell már hazazavarni, mert lassabbak mint pl. a magyarok mert sokat pofáznak, de addig nem lépnek le, amíg a munka el nincs végezve. "
Jáááj, ez milyen igaz :DDD Nálunk is a gyárban néha úgy kell őket összekaparni, hogy haladjon a meló, mert a pofájuk be nem áll :D Bár azzal nem értek egyet, hogy nem lépnek le előbb. Nálunk a magyarok a becsületesebbek :D
12: Nálunk én vagyok az egyetlen magyar.:)
És gyakran nem értem miért buzogják túl, és miért akarják megoldani, akkor is ha az 12 órába telik, amikor az törvényellenes, és a 10 feletti órákat is úgy kell más napokra ilyenkor bekutyálodni. De tényleg a legidegesítőbb, hogy elmegy a kolléga hogy hoz gyorsan egy alkatrészt. Az 45 perc kb., mert az udvaron találkozik valakivel, és mondjuk az elkapja valamivel. nem privát, hanem munka. De az jól meg kell beszélni és nem baj hogy valaki vár. Nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!