Honnan tudom letölteni a Soros-tervet vagy hol találok olyan független forrást, ahol nekem elmagyarázzák, mi is az?
Figyelt kérdés
Mivel felelős választópolgárnak tartom magam, így kötelességemnek érzem, h informálódjak erről a dologról, mert egész Budapest ki van ezzel plakátolva, h nem jó, ám nem tudom, h konkrétan mi ez? Ezért szeretném valahol elolvasni, bár még a neten nem találtam rá sehol. Még deepweben se. Merem feltételezni, h az, h nem találom, az az én saját hibám és más biztos tud nekem valami hiteles forrásból származó anyagot mutatni erről a tervről? Mi a célja? Mikor fogalmazták meg ezt? Mi volt az a probléma, amely miatt ezt meg kellett fogalmazni? Most hirtelen csak ennyi kérdés jutott eszembe erről, de nyilván van még egy csomó.2017. okt. 30. 21:20
11/13 anonim válasza:
4.
Navrasicsról talán elég annyi, hogy veszprémi.
12/13 Káldi Péter válasza:
Ha ez segít: "Miközben a kormányzati kommunikáció jó ideje másról sem szól, mint a veszélyes „Soros-tervről”, a rendőrség mégsem érzékel akkora kockázatot, hogy nyomozást indítson az ügyben – tudta meg a Magyar Nemzet. Egy hónapig vizsgálták, hogy egyáltalán megkezdjenek-e egy eljárást – vezető fideszes politikusok nap mint nap a milliárdos üzletember jelentette veszélyről beszélnek –, végül a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) arra jutott, hogy nincs szükség erre."
13/13 anonim válasza:
Eddig hogyan kerested?
Mert akár magyarul, akár angolul két klikkel meg lehet taláni.
Ha nem az eredetit, akkor legtöbb esetben ott a hivatkozás.
Soros saját honlapján, nyugati ujságokban, de még videón is megvan, ahogy előadja a az EP-ben...
Itt is, a GYK-n van egy rahedli Soros terves kérdés linkekkel az eredeti 6 pontos tervvel, meg a fordítással is...
Erre például nagyon jó az internet...
De gyanús, hogy eddig hogyan kerülted el...
Csak annyit kell beütni a gugliba, hogy "soros here is my plan"
És kidobja az első helyen azt a pénzügyi honlapot, ahol publikálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!