Mi az oka annak, hogy Hollandiában a liberalizmus sikeres?
"Attól, hogy Orbánék kígyót békát köpködnek mindenkire aki liberális, még a liberalizmus nem egy elvetett és nem is egy rossz eszmény."
A liberalizmust Orbán libsizése előtt is utáltuk.És nagyon jó okunk van rá, ebben a komoly migránsveszélyben pedig ismét bebizonyították,hogy mekkora árulók.
Szerencséjük,hogy ebben a korban élünk,máskülönben olyanokért, amiket csináltak és csinálnak komolyan megbüntetnék őket.
"Szerencséjük,hogy ebben a korban élünk,máskülönben olyanokért, amiket csináltak és csinálnak komolyan megbüntetnék őket."
Meg is fogják. Sok radikális párt tervezi az elszámoltatást hogy a balliberális kormányzatok a lakosság beleegyezése nélkül idegen etnikumokat hoztak be, valamint az ebből kialakult bűnözési és terror hullámok számonkérését és a balliberális oldal ebben való felelősségének a vizsgálatát, azt hogy pl a Migration Aid sok helyen jogszabályokat szegve a bűnözőkkel együttműködve hozott be migránsokat, hogy liberális szervezetek állami pénzen radikális iszlamista mecseteket pénzeltek stb stb. Lesz majd birósági számonkérés nem kell aggódni :)
De ha csak a Jobbikból indulunk ki ők is be fogják majd börtönözni Gyurcsányt, Gergényit, Demszkyt, Kókát meg nagyon sok ballib embert nem egyszer elmondták.
"Értelmes emberek lakják, nem pedig, egy műveletlen, középkori szinten gondolkodó, barbár népség :D (IGZDÉ, várom a lepontozásokat :D:D)"
Én nem csak lepontoztalak, hanem jelentettem is a firkálmányodat kistáska! :P XD
Jelentgetem is! ;)
Bár amúgy vicces a látens náci fajelméleted, valószínűleg te is a barbár csürhe táborát erősíted kis liberáfasiszta hülye. :P
"Aha szóval aki liberális az értelmes, aki meg nem liberális az középkori ostoba barbár. Mi nálatok ez a fasiszta tempó hogy aki másként gondolkozik azt kirekesztitek?"
Ilyenek ezek a ballib rágcsálók.
Látod, hogy még most is cincog egy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!