Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Gyuri bacsi 18 milliard $os...

Gyuri bacsi 18 milliard $os atutalasaval az Open Society Foundation szintet lep szerintetek?

Figyelt kérdés
eddig elvileg non profit szervezetkent is hoztak be a bevandorlokat,vagy legalabbis igen erosen segitettek az influxot,de azert ez nem akarmilyen buxa mostmar...lassan oceanjarokkal fognak naponta 10 ezreket hozni??? :D vagy nem lesz valtozas szerintetek?

#Európa #bevándorlás #Open Society Foundation
2017. okt. 20. 16:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
@10 ha valaki ilyen elszant lenne az becsulendo,de azert ezt gondold at. : D
2017. okt. 20. 17:06
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként érdekes, hogy nem szavazol, mert egy tökéletes mintapéldánya vagy a meghülyített FIDESZ szolgának.
2017. okt. 20. 17:06
 13/20 A kérdező kommentje:
utolso..hat igen tudod....vannak akik onalloan gondolkodnak..sokak szamara sokkoloan hathat de szerintem en leginkabb egy NatSoc+Liberalis hybrid vagyok..de mondom,felolem barki szavazhat aki komolyan elhiszi hogy a politikusok a nepert vannak...talan egy ketto kivetelevel,de azok sem a vezeto poziciokban...regebben voltak igazi jo ferfiak,Abraham Lincoln,Bismarck,Andrew Jackson,John F. Kennedy es meg nehanyan...mara mar...
2017. okt. 20. 17:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

adót optimizált, nem a migráns helyzethez van köze a nagy "jótékonykodásnak" (egyik zsebéből átrakta a másikba).

"December 31-én lejár a határidő arra, hogy „haza vigyék” pénzüket az amerikai hedge fund milliárdosok – a hozamokból nagy pénzt szakító befektetők külföldi bevételeire nem lát rá az amerikai adóhivatal, a 2008-as válság pedig megmutatta, hogy ez miért aggályos. Még abban az évben elfogadták a törvényt, hogy a hedge fund menedzsereknek tíz éven belül vissza kell vinniük Amerikába a vagyonukat, és ott kell adózniuk utána. Az amerikai Forbes korábbi összegzése szerint a magyar származású Soros György minden idők legsikeresebb hedge fund menedzsereinek egyike, ez vagyonának alapja.

A hedge fund menedzserek közül sokan viszik haza most úgy a vagyonukat, hogy ne kelljen a magas adókat megfizetniük (vagyis igyekeznek adót optimalizálni), ennek egyik eszköze a jótékonysági alaptíványokba történő pénzpumpálás. A Forbes amerikai gazdaglistáján huszadik helyen álló Soros György az elmúlt évek során 18 milliárd dollárt helyezett át az Open Soceity Fonduation-be, írta meg tegnap a Wall Street Journal alapítványi forrásokra hivatkozva. Az elsődleges cél valószínűleg nem csupán az alapítványok feltőkésítése volt, erre utal, hogy Soros létrehozott egy befektetési bizottságot is az alapítványban, és azt ő maga vezeti majd."

[link]

2017. okt. 20. 17:26
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Ha valóban tudnál önállóan gondolkodni, akkor nem írnál ostobaságokat.
2017. okt. 20. 17:37
 16/20 A kérdező kommentje:
@15 hú micsoda értelmes válasz...és miért is ostobaság? ja mindjárt jön az hogy tulajdonképpen ő abszolút nem támogatja mégcsak szavakkal sem a bevándorlást ugye? mert láttam videót hivatalos OSF állásfoglalásával kapcsolatban.na tudod kit kábítsál, ;)
2017. okt. 20. 17:55
 17/20 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is fideszes vagy, csak tagadod, ez mostanában nagyon sok fideszesnél megfigyelhető. Aki ninvs beleőrülve a fidesz pártba azt a soros gyurcsinál sokkal égetőbb problémák érdeklik. Például az orbán viktor úr akinél kártékonyabb személyt egy hazáját szerető magyar nem találhat. Csak akkor ha hóttfideszes.
2017. okt. 20. 18:01
 18/20 A kérdező kommentje:
hogyne igen csakis....gondolkozzal mar...majd fogom oket patyolgatni mikor az egykulcsos adorendszer nevu nemiszerv rosszabb felen vagyok.komolyan a te fejedbe letezik csak ez a magyarorszag hogy fidesz-"liberalis" szavazo tomegek.
2017. okt. 20. 18:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Antifát és baloldali terrorszervezeteket tamogatnak a penzbol.

Neki megéri hogy feszult politikai hangulat legyen.

2017. okt. 21. 02:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Gyuri bácsi max tanácsolhat valamit az államnak amit az állam vagy megfogad vagy nem. Ez utóbbi bukni fog.
2017. nov. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!