Miért van mindenki annyira oda az USA-ért? Ha Orosz-Usa-háború lenne tuti usa nyerne? Ilyeneket miért hisznek el az emberek? Reklámozni, show-t csinálni tud amerika de az orosz sem a középkorban él.
"Miért van mindenki annyira oda az USA-ért?"
Ez nem katonai, hanem társadalmi. Szerintem, ha választani kellene akkor inkább az USA rendszerében élnének az emberek, mint az oroszban.
"Ha Orosz-Usa-háború lenne tuti usa nyerne? Ilyeneket miért hisznek el az emberek?"
Most kérdezel valamit, majd a kérdésre vonatkozik, hogy elhiszik-e. Számomra értelmetlen ez a két rész.
"Reklámozni, show-t csinálni tud amerika de az orosz sem a középkorban él."
Szerintem ilyet nem sokan gondolnak, hogy az oroszok a középkorban élnek.
"a média,filmek,játékok mind-mind azt ajnározza hogy ennyire erős az USA annyira buta,primitiv az orosz."
A filmek és játékok 99%-át az USA-ban készítik. Nyilván nem azt fogják hangoztatni hogy a saját népük a gyenge.
"Pedig a 20.században 2 háborúban is csúnyán leszerepeltek az amcsik."
Politikai nyomásra, nem azért mert nem tudták volna beleverni a tengerbe az ellenséget.
"A másik dolog azért mert oroszország nem propagálja a haditechnológiáját nem azt jelenti hogy gyengébb lenne az usa-nál."
A propagál szaporítást jelent... De bizony gyengébb. Tizedannyit költ a seregére, ami bizony azt jelenti hogy minőségileg csúnyán le van maradva.
"Nem tudom talán Reagan idejéből van az a mondás hogy a póker nem orosz sport,a kémkedés pedig nem amerikai. És nem mindenki akarna az usában élni,oroszország sokkal inkább nemzetállam mint a korcs amerika."
Buta idézetek senkit sem érdekelnek. Az amerikaiak pontosan tudják mijük van az oroszoknak. Ja és valahogy mégis a "korcs" amerika a világ legerősebb és legsikeresebb országa. Talán valamit mégis jól csinálnak?
" inkább nemzetállam mint a korcs amerika."
Persze a 20%-os muszlim kisebbséggel.
És az államadósság mit bizonyít? Egy átlag amerikai akkor is hazavisz havonta annyit mint egy orosz egy évben. A hadászathoz meg ennek végképp semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!