Meddig fogják hagyni, hogy az ISIS ezeket csinálja?
Figyelt kérdés
Miért nem tesznek valamit? Robbantgatnak, lövöldöznek de nem válaszol senki, csak hagyják, hogy ártatlan emberek csak úgy meghaljanak. Hol az összefogás? Rég meg kellett volna már ezeket a nyomorultakat támadni.. jó tudom, hogy világszerte ott vannak és csak a parancsra várnak de akkor sem kellene hagyni hogy ezeket csak úgy csinálják.
A sok nagyhatalom mind be van szarva? Trump vajon fog lépni valamit a LA-i lövöldözés után(elvileg azt is magukra vállalta az ISIS)?
Amúgy azt sem értem, megtörténik a tragédia, utána videon elküldik nekik ahol azt mondják, hogy mi csináltuk? Vagy hogy vállalják magukra?
2017. okt. 3. 12:35
11/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy Trump-ot visszafogják az értelmes dolgok megtételében, de a klímaegyezményből meg hagyták, hogy kilépjen...
12/12 anonim válasza:
Szerintem simán Amerika pénzeli őket. Tönkre akarja tenni Európát, még 9/11 is Amerika műve, egy-két repülőtől nem omlik össze teljesen egy felhőkarcoló, ha a felső harmadába megy bele, szóval alá volt robbantva (saját vélemény, tudom hogy nincs bizonyíték, de logikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!