Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják nálunk magyarokn...

Miért utálják nálunk magyaroknál a muszlimokat? Mit ártottak nekünk?

Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 17:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
32%

"Ilyen alapon akkor az oroszokat és az osztrákokat is gyűlölniük kéne."

Az osztrákot rühelljük is, de a szovjetek édestestvéreink.

2017. okt. 1. 20:25
 12/29 anonim ***** válasza:
61%

Nekem magyarként van beleszólásom, hogy kit szeretek és kit nem vagy majd a többi hozzászóló eldönti helyettem is?

Amúgy, aki utálja őket az nem csak nálunk magyaroknál utálja, az ugyan úgy utálja a muszlimokat a dánoknál vagy a kínaiaknál is. Mit ártottak nekik?

2017. okt. 1. 20:45
 13/29 anonim ***** válasza:

Azért utálják, mert elolvasták a kék plakátokon, látják az állami tv-ben, meg hallják a rádióban, hogy azok csúnya rossz emberek.

Ja meg azért, mert Soros. Kb ennyi.

2017. okt. 1. 23:47
 14/29 anonim ***** válasza:
77%
Rájuk nézel, és hiányimgered van. Ennyi bőven elég.
2017. okt. 2. 05:27
 15/29 anonim ***** válasza:
46%

Nem utálja őket senki, talán egy kissebbség...

De attól, hogy nem utáljuk őket, még nem biztos, hogy jó ötlet, hogy Brüsszel elhibázott pilitikájának eredményeként nálunk is megjelenjenek azok a problémák ami a muzulmán bevándorlókkal elárasztott országokban megjelennek...

Valahogy egész jól el lehet viselni, hogy a pályaudvarokon nem vagdossák el 17 éves lányok torkát, meg nem száguldoznak teherautókkal forgalmas sétálóutcákon.

2017. okt. 2. 18:37
 16/29 anonim ***** válasza:
18%

15-ös, ez de okos hsz volt... ez olyan, mint hogy nem vagyok homofób, de kibelezném az összes meleget. Vagy nem vagyok rasszista, csak napalmot az összes cigányra....

Nekem nem olyan jó elviselni valahogy, hogy ha mondjuk szerencsélenül járt menekült gyerekeket látnék vendégül például a saját panziómban, akkor a mélymagyar hazafiak halálosan megfenyegetnek és megrongálják a tulajdonomat. És mindehhez az országom vezetője tapsikol. Az sem jó, hogy külföldön szégyellem bevallani, hogy magyar vagyok. Nekem még egy menekült sem akarta elvágni a torkomat, ellenben sok hazafi igen, amiért nem osztom a betyöpösödött rasszista nézeteit. Tőletek ezerszer jobban félek, mint a menekültektől...

2017. okt. 2. 18:43
 17/29 anonim ***** válasza:
59%

# 16 Ne magyarázd félre.

Semmi baj nincs azzal, ha segítünk annak akik valóban rászorulnak...

De itt nem arról van szó, hanem arról, hogy az EU meghirdetett egy bevándorlási programot, hogy munkaügyi és demográfiai problémáit megoldja, és ezt akarja ránk is ránk erőltetni.

Aki Görögországon túl jut, az már nem az életéért küzd, hanem a "jobb" életért...

Ez már más kategória.

2017. okt. 2. 19:51
 18/29 anonim ***** válasza:
14%
Jobb életért? Szóval akkor mégsem azért jönnek mind, hogy elvágják a torkodat és felrobbantsanak aztán megerőszakoljanak? Bár lehet nem jó a sorrend...
2017. okt. 2. 20:10
 19/29 anonim ***** válasza:

"Szóval akkor mégsem azért jönnek mind, hogy elvágják a torkodat és felrobbantsanak aztán megerőszakoljanak? "

Talán nem mind... De bőven vannak akik többszáz éves megaláztatásért akarnak bosszút állni, vagy Allahnak berendezni az egész világot...

De amikor a nem terroristák is a társadalom pöcegödrében találják magukat, ahogy az esetek abszolút túlnyomó többségében történik, akkor bizony megfordul a fejükben a toroelvágás meg a robbantás is.

Ez egy létező probléma, amit a művelt Nyugat még mindig nem tudott megoldani...

Nem hiszem, hogy át kellene vállanunk.

2017. okt. 2. 20:28
 20/29 anonim ***** válasza:
Ők sem tudják miért. Azt mondták nekik hogy utálni kell.
2017. okt. 4. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!