Miért utálják nálunk magyaroknál a zsidókat? Mit ártottak nekünk?
A gójokat ki lehet fosztani és meg lehet ölni.
Szerintem ez épp elég.
miért ne, a zsidók egy jól elkülönülő kisebbség akik nem akarnak beolvadni. Azt mégse mondhatod, hogy azért rossz nekem Magyarországon mert a magyarok kizsákmányolnak és elnyomnak. Kell egy ellenségkép akit hibáztathatunk a saját gyengeségeink miatt, erre a zsidók tökéletesen megfelelnek.
De amúgy mintha a németek ötlete lett volna, szóval nem hinném, hogy ez valami magyar sajátosság lenne. (vagy pl. a teljes közel-kelet is utálja őket)
"nemetek otlete lett volna" .
ennyi,latszik mennyire tajekozott egy atlagember a JQ temaban...majusi torvenyek Oroszorszagban,ami zsidoellenes pogrom volt,joval hamarabb volt mint a NatSoC Nemetorszag altali intezkedesek.plusz ahogy elottem irtak,mar az okor ota voltak veluk gubancok,nemis kicsik.
Szerintem ha belenézel a vallásukba akkor egyrészt érthetővé válhat. Minden nem zsidó (gój) azért létezik hogy kiszolgálja a zsidókat. A zsidók a kiválasztott nép
Ironikusan a náci eszme alapjait ha kicsit megfordítod hogy a germán fajt zsidóra cseréled stb akkor nagyon sok hasonlóságot lehet találni a kettőben talán nem véletlenül
#8 Az hogy Magyarországról deportáltak zsidókat semmilyen összefüggésben nincs az Oroszországi eseményekkel, a németekkel már annál inkább.
Ezzel a fáradtsággal azt is írhatnád, hogy az 1490-es években kezdték a Spanyolok(szefárd zsidók) vagy 2000 éve a rómaiak, csak épp ezek is tőlünk teljesen független események.
"Ironikusan a náci eszme alapjait ha kicsit megfordítod hogy a germán fajt zsidóra cseréled stb akkor nagyon sok hasonlóságot lehet találni a kettőben talán nem véletlenül"
Tudtommal a cionista tanok épp arról szólnak mint a nácizmus, tehát igazat szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!