A WTCC tényleg robbantások miatt dőlt össze?
Azt hallottam, hogy nem a repülők okozták. Illetve hogy hallottak robbanásokat mielőtt összedőlt.
Lehetséges az, hogy egy ilyen épület statikailag kibírjon egy repülőgép becsapódást?
"Te ki tudnád adni a parancsot száz civil meggyilkolására?"
???
Igazad van, így sokkal jobb, hogy végignézték :D
Egyébként meg igen, ki kell tudni adni a parancsot, mert erről szól ez az egész.
A többit meg nem is kommentálom.
# 17 "Ez csak egy mítosz. Katonai támadással szemben lehet hogy őrzött, de arra egyáltalán nem voltak felkészülve, hogy civil repülő fog belezuhanni. Te ki tudnád adni a parancsot száz civil meggyilkolására?"
Nem mítosz, hanem tény ! A pentagon a világ legjobban örzött katonai épülete. Semmi sem közelítheti meg. A repülőt, ha polgári és arra megy simán leszedik. Küldenek neki üzenetet, hogy forduljon vissza, ha nem válaszol támadónak veszik és leszedik.
""Én azt hallottam, hogy úgyis le kellett volna bontani őket és ez most kapóra jött, hogy ráfogják az alkaidára. Aznap be sem mentek dolgozni"
Nyilván azért halt meg több ezer ember, mert be sem mentek. Biztos valami voodoo baba lehetett. "
A 9/10-es felvételeken csak egyetlen ember látszik aki integet és kiesik az ablakon. Senki más sem látszik. Egy kisebbséghez tartozó boltosok, aznap be sem mentek dolgozni. -.-
"Robbanásokról, nem robbantásokról. Az oka pedig a túlhevülő víztartályok, vízvezetékek kidurranása."
Nem, barátom. Konkrétan a mai napig számos tűzoltó vallja, hogy szerinte tele volt bombákkal az épület.
"Nem mítosz, hanem tény ! A pentagon a világ legjobban örzött katonai épülete. Semmi sem közelítheti meg. A repülőt, ha polgári és arra megy simán leszedik. Küldenek neki üzenetet, hogy forduljon vissza, ha nem válaszol támadónak veszik és leszedik"
Hány repülőt is szedtek le a Pentagon fölött?
0?
Na igen. Hülyeségeket beszélsz.
"Hány repülőt is szedtek le a Pentagon fölött?
0?
Na igen. Hülyeségeket beszélsz."
Ez már megint mi?:D
Mi köze van a kettőnek egymáshoz?
Itt van pro és kontra, ami a témában alapmű: https://www.youtube.com/watch?v=5gBmb0_uquU
Itt pedig a WTC 7 összeomlása, és pozíciója a területen. : https://www.youtube.com/watch?v=nc9Xad6ooPo
Ez egyre jobb, magyar rendvédelem és a tüntetések.:D
Légtérsértés meg volt már millió, szal nem tudom mit játszátok a hülyét :D
Máskor azonnal a vadászgépek körbeviszik, aztán kísérik kifelé, és igen, Magyarországon is volt már rá példa:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!