Némelyik dél-európai ország lakossága miért agitál a turisták ellen? Érdekes módon a migránsokra pedig nem szólnak.
Olaszországról és Spanyolországról van szó, az utóbbi években agitálnak a turisták ellen, sőt némelyik városban korlátozó intézkedéseket is beakarnak vezetni.
Pedig ebből élnek.
Ha nem lennének ilyen vonzóak a turisták számára, megnézhetnénk magukat, körülbelül Magyarország meg Szlovákia szintjén lennének.
Ellenben a migránsok,mintha nem zavarnák őket annyira.Pedig befogadásukban semmiféle racionalitás,logika nincsen.
Ugyanis, baromira megnövelik az állami kiadásokat, segélyezni kell őket, létszámnövelés kell a rendőrségnél, mert bűnöznek, mint állat.Aztán,leterhelik az egészségügyet is, így egy olasz később kerül sorra miattuk.Semmi hasznuk.
Az elborultabb elméjű vezetéssel rendelkező országokban még külön lakást is csinálnak a migránsnak.
Pedig Olaszország pont az, ami egy erős tengeri blokáddal és a fejlett haditengerészetükkel képes lenne akár az átáramló halakat is visszafordítani.
De, nem PC fertő uralkodik,kellenek a migránsok.

Az utóbbi egy évben kétszer jártam Barcelonában, és kétszer Prágában. Utóbbiban nem láttam migránsokat, Barcelonában idén júliusban kettő ki akart rabolni, szerencsém volt, hogy megúsztam. Napközben nincs nagy gáz (eltekintve attól, ha valamelyiknek épp elborul az agya, és ámokfutásba kezd a Ramblán, mint pár hete), este viszont erősen megfontolandó egyedül sétálni az elhagyatottabb helyeken.
Azt egyébként nagyon meg tudom érteni, hogy a helyieknek elegük van a turistákból még a tőlük származó bevételek ellenére is, Prága óvárosában lépni is alig lehet tőlük, Barcelonában azért a széles sugárutakon jobban eloszlik a tömeg.

Ja, és még annyi: a migránsok előbb-utóbb meg fogják oldani a turistakérdés problémáját, főleg az olasz városokban. Imádom Olaszországot, sokat jártam ott, de az idei családi nyaralást pont azért tettem 10 év után újra a horvátokhoz, mert a szívem szakad meg attól a gettósodástól, amit az európai kultúra egyik fő bölcsőjében látni. Párizsba sem megyek pont ezért, elég nagy csalódás volt a legutóbbi utam, nem akarom ezt látni többet.
Lehet lepontozni, fajgyűlölőnek nevezni, nem érdekel. Van jamaicai, szíriai, dél-afrikai kollégám, rendes, tisztességes emberek, dolgoznak, családjuk van, beilleszkedtek, minden oké velük, jóban vagyunk, de ez nem ugyanaz a szint, mint akik a legszebb európai városokból szemétdombot csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!