Ausztria kiutasította israeli nagykövetet és kijelentette hogy Izrael nem barátunk mit szóltok? Ausztria antiszemita? Vagy csak felébredt? Nekünk mikor lesz bátorságunk kiutasítani innen izraelt?
Figyelt kérdés
Alaposan felkavarta a kedélyeket Ausztráliában, hogy a hatóságok egyértelműen bebizonyították: a Moszad hamisította azt a négy útlevelet, amelyet a dubaji gyilkosság alkalmával használtak. A kormányfő kijelentette: "egy barát nem tesz ilyet."
kerestem indexet de nem találtam :(
2010. máj. 24. 18:35
21/25 anonim válasza:
barikad hazudik, hát hogyne ::D sok idiótának csak az az igaz, amit az indexen olvas, esetleg az RTLen lát
22/25 anonim válasza:
Az izraeli vagyok
Latom, a magyarok kozott tenyleg nincsenek antiszemitak.
Ami Ausztraliat illeti tenyleg kiutasitotta a nagykovetseg egy titkarnojet.
23/25 anonim válasza:
52
Áhh, itt nincsenek, én vagyok a vészmadár, meg az imázsromboló, hogy látok ilyeneket :)
24/25 anonim válasza:
Értem én, hogy a több tíz vagy akár pár száz millió emberrel van a gond nem azzal a pár millió zsidóval. És mindig csak velük, már több mint 2000 éve. De nyilván erről sem ők tehetnek. Még is mit mondjon az emeber ha róluk beszél ? Izraelita ? Marad a zsidózás , nem ? A leg rasszistább nép a világon.
25/25 anonim válasza:
09.41:Mert aki nem tapsol a gyilkosoknak és segítőiknek,az mindjárt antiszemita?
Magyarázd meg nekem,hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!